thalys, parijs
Media

Thalys is jarig en trakteert op 40.000 tickets voor € 25 naar o.a. Parijs

Wie jarig is trakteert. Thalys bestaat deze maand maar liefst 25 jaar en dat vieren ze met een mega lekkere actie. Ze bieden 40.000 tickets aan voor 25 euro naar Parijs, Brussel en Antwerpen. Deze tickets gelden voor een enkele reis en zijn alleen te boeken voor de reisperiode van 28 juni tot en met 3 september.

Thalys pakt uit

Update: We moeten er wel bij zeggen dat de meeste tickets al zijn uitverkocht. We hopen dat op het moment dat je dit leest er nog wat tickets te scoren zijn. We kunnen deze zomer namelijk weer reizen en dat willen we natuurlijk op de goedkoopste en leukste manier doen.

“Nu buitenlandse reizen weer zijn toegestaan, is dit het ideale moment om een voordelig zomerweekend te boeken en bruisende steden te herontdekken” schrijft Thalys in een persbericht. Let natuurlijk wel goed op de kleurcode van het reisadvies.

thalys, parijs, louvre

Parijs

Parijs is natuurlijk het perfecte weekendje weg met vrienden of met jouw vriendin. Thalys benadrukt bij het bericht dat Parijs geweldig is om met de fiets te verkennen. Je kunt dit echter niet doen met jouw eigen fiets, fietsen zijn niet welkom in de trein. Maak kus gebruik van onder andere Paris à Velo als je de stad met de fiets wilt ontdekken.

Daarnaast zijn er natuurlijk ontzettend veel mooie plekjes te ontdekken. Van de Eiffeltoren tot de Sacré-Cœur en van het Louvre tot de Notre Dame. Check de website van Thalys voor alle treintickets.

Lees ook: De Durango biertrein moet bij elke bierliefhebber op de bucketlist!