Tesla onthult nieuwe Roadster die 0-100 km/u in 1,9 seconden doet

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Automerk Tesla heeft donderdagavond in Californië een prototype van een elektrische vrachtwagen gepresenteerd. Oprichter Elon Musk onthulde de Tesla Semi aan de aanwezige mensen, maar ster van de avond was echter niet de vrachtwagen, maar de aankondiging van een splinternieuwe Tesla Roadster.

Hartstikke leuk zo’n elektrische vrachtwagen, maar sportwagens zijn natuurlijk veel interessanter. De nieuwe Tesla Roadster is dan ook een beest van een machine en doet van 0 naar 100 kilometer per uur in amper 1,9 seconden. Het zou daarmee de snelste productieauto ooit zijn.

Volgens Elon Musk moeten we wel nog even wachten voor de auto volledig in productie gaat. De eerste Roadsters zullen pas in 2020 van de band rollen. Tot die tijd moet je het met boven- en onderstaande beelden doen

Aankondiging Tesla Semi

Onthulling Tesla Roadster 2020

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...