temptation island love or leave
Film & Serie

Dit zijn de 12 single dames uit nieuwe programma Temptation Island: Love or Leave

Eind deze maand is het eindelijk weer zover, het is tijd voor onze ultieme guilty pleasure: Temptation Island. Op Videoland zal er een spin-off van de normale editie verschijnen: Love or Leave. In Temptation Island: Love or Leave gaan er uiteraard weer vier koppels hun ultieme relatietest aan. Toch is deze editie net iets anders dan normaal gesproken.

Temptation Island: Love or Leave

In Love or Leave gaan de koppels onderzoeken of ze eigenlijk wel met de ware zijn. Vier koppels gaan in het zonnige Italië op zoek naar één antwoord: ben ik hier met de ware of is er iemand die beter bij mij past? Apart van elkaar gaan ze het avontuur aan in twee villa’s. Dit keer geen verleidsters, maar vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

De single dames van Temptation Island 2021

Afgelopen week zijn de singles bekend gemaakt. Uiteraard zijn wij bij Manly vooral geïnteresseerd welke single dames er deze keer meedoen. Fotograaf Tom Cornellise heeft alle dames goed op de foto gezet zodat wij alvast kennis met ze kunnen maken.

Anne

Anne is een fitness fanaat en fotografe. Zowel voor als achter de camera is ze een ster.

Carré

Carre stond al flink in de spotlights de laatste tijd. Je kunt haar kennen van verschillende Youtube-series en het programma Vakkenvullers. Ook op Instagram gaat ze lekker met haar 37K volgers.

Celine

De 21-jarige Celine is altijd eerlijk en straight to the point. De Brabantse fashionista studeert aan de mode-academie en werkt als hostess en model.

celine_temptation_island

Daisy

Deze Groningse dame heeft Italiaanse roots. Ze zal zich dus als een vis in het water voelen op het Italiaanse eiland. Ze is in het dagelijkse leven hostess en promotor en weet dus wel raad met aandacht.

daisy_temptation

Evie

Deze sociale dame komt uit Rotterdam. Ze is 21 jaar en werkt als kinderverzorgster en heeft een eigen mode-bedrijf. Zoekt een partner waarmee ze een flink potje mee kan lachen.

evie_love_or_leave

Liyah

Ook deze dame komt uit Rotterdam. Ze is op zoek naar avontuurlijke mannen en studeert psychologie.

liyah_temptation

Marielle

De Amsterdamse Marielle is volgens haarzelf heel erg eigenzinnig. “Uiterlijk is niet belangrijk voor mij, als hij maar humor heeft”, vertelt ze.

Marielle_temptation_island

Rosanne

Rosanne is een 32-jarig model uit Twente. Ze is nu eindelijk op zoek naar haar ultieme droomman. Liegen is de grootste afknapper voor Rosanne dus wij zijn benieuwd of ze de ware tegenkomt op het eiland.

Rosanne model

Roxanne

Nog een Rotterdamse op het eiland. De nieuwe versie van Temptation Island biedt de kans om echte liefde te vinden”, denkt de 31-jarige Roxanne uit Rotterdam. Ze houdt van traditionele mannen en is op zoek naar een gentleman.

roxanne_temptation_island

Sophie

De roodharige Sophie wil vooral zichzelf kunnen zijn tijdens dit avontuur. De 20-jarige sportcoach is lief, zorgzaam en biseksueel.

sophie_temptation_island

Tahira

Thira is 27 en woont in Almere. Ze is zelfverzekerd en heeft volgens haarzelf veel verborgen talenten. Hopelijk gaan we een paar van die talenten zien tijdens de show.

Tahira_temptation

Tyra

Deze zorgzame dame studeert verpleegkunde. Ze zal vast goed zijn in harten lijmen. Ze zoekt een gepassioneerde en gevoelige man.

tyra_temptation

Check de eerste beelden van Temptation Island: Love or Leave alvast hieronder: