Temptation Island 2019 dit zijn de verleidsters
Media

Temptation Island 2019: dit zijn de verleidsters!

Over iets meer dan twee weken is het 14 februari, beter bekend als Valentijnsdag. Maar die dag gebeurt er meer dan alleen het buiten zetten van de bloemetjes. Die dan begint namelijk ook het nieuwe seizoen van Temptation Island 2019!

Heel toepasselijk start op de dag van de liefde dus het nieuwe seizoen van het favoriete guilty pleasure programma van Nederland. Maar of de deelnemers de proef der liefde zullen doorstaan, dat is altijd nog maar de vraag.

De verleidsters zijn in ieder geval al bekend gemaakt. En als we op onderstaande foto’s af moeten gaan, dan gaan de mannen uit de koppels het heel erg moeilijk krijgen. We stellen de dames graag aan je voor en beginnen met de Nederlandse dames:

Armanda (22, Zwolle)

Temptation Island 2019 verleidsters Armanda

De blonde Armanda wil op Temptation Island laten zien dat alle mannen te verleiden zijn. Ze lijkt misschien wel stil maar ze weet wat ze wil.

Ayleen (18, Oldenzaal)

Temptation Island 2019 verleidsters Ayleen

Ayleen is de jongste van de verleidsters, maar dat weerhoudt haar niet om het spel der verleiding bikkelhard te spelen. De studente die bijklust als gogo-danseres weet goed wat haar troeven zijn en hoe ze die op het juiste moment bij de juiste man moet uitspelen…

Demi (23, Tilburg)

Temptation Island 2019 verleidsters Demi

Demi kickt op onbereikbare mannen en was in Thailand dus aan het juiste adres. ‘Temptation Island’ is voor haar de ultieme uitdaging…

Naomi (19, Nijmegen)

Temptation Island 2019 verleidsters Naomi

Naomi: bloedeerlijk, praatgraag en de dansvloer is haar biotoop. You love her or you hate her.

De Belgische dames

Emma (21, Brugge)

Temptation Island 2019 verleidsters Emma

Emma heeft maar één missie: de vrouwelijke koppelhelften een gunst bewijzen. Ze is ervan overtuigd dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze houdt van feesten en dansen tot in de vroege uurtjes. Afwachten of haar drijfveer en passie de ideale combo vormt om de mannelijke koppelhelften het vuur aan de schenen te leggen…

Kimberley (21, Duffel)

Temptation Island 2019 verleidsters Kimberley

Kimberly plande initieel om als koppel deel te nemen aan ‘Temptation Island’. Maar toen de ultieme relatietest niet mogelijk meer bleek wegens einde relatie, twijfelde ze geen seconde om de rol van verleidster op zich te nemen. Kimberly is een echte teamplayer en wou vooral samen met de andere dames de uitdaging aangaan om de mannen collectief ten val te brengen.

Lizzy (21, Ertvelde)

Temptation Island 2019 verleidsters Lizzy

Lizzy brengt het meeste tijd van het jaar door in Saint-Tropez, waar ze werkt als barvrouw. Met haar rosse krullen weet ze als geen ander hoe ze elke man kan bespelen om haar zin te krijgen. Ze ziet zichzelf als een kameleon die zich aan elke situatie kan aanpassen en de mannen zo voor zich kan winnen.

Tisha (23, Bilzen)

Temptation Island 2019 verleidsters Tisha

Tisha is als model, zangeres en danseres wat je noemt een ‘triple threat’. Ze is nog niet zo lang terug uit de VS waar ze probeerde een zang- en danscarrière op te starten. Tisha is voor sommige Vlamingen geen onbekende: in 2014 nam ze namelijk deel aan Eurosong. Deze Limburgse diva is koppig en blijft volhouden tot ze haar zin krijgt.

Teaser video

https://www.youtube.com/watch?v=Yv_V6dZAM0c