Life

Door deze 7 tekenen weet je dat je in de friendzone zit

friendzone tekenen

Als je die ene leuke dame wilt versieren dan wil je niet in die gehate friendzone belanden. Helaas gebeurt dat maar al te vaak, daarom hebben we eerder tips gegeven om ervoor te zorgen dat je uit de friendzone blijft. Maar hoe weet je eigenlijk of je er al in zit? We brengen niet graag slecht nieuws, maar als je de signalen in dit artikel herkent dan is het al te laat.

1. Ze voelt zich ongemakkelijk als je flirt

Als je met haar flirt, en je ziet dat ze zich daar overduidelijk ongemakkelijk bij voelt dan weet je zeker dat ze jou op romantisch gebied niet ziet zitten. Je zit dus in de friendzone, en probeer er dan maar eens uit te komen. Daarnaast zie je ook geen flirterig gedrag van haar kant naar jou toe, dus adieu.

2. Ze kan een aanraking niet waarderen

Als je een arm op haar been legt, of subtiel haar schouder aanraakt, dan kan ze dat zeker waarderen als ze jou op romantisch vlak ziet zitten. Als ze je hand wegslaat, of als je een afkeurende blik van haar krijgt, dan kun je jouw verliefde biezen pakken, want dan ziet ze jou hooguit als een vriend, meer niet.

friendzone aanraking

3. Ze is ijskoud als ze je ziet

Als de dame op liefdesgebied geïnteresseerd is in je, dan zal ze enige emotie tonen als ze je ziet. Ze zal verlegen worden, of ze vliegt juist uitbundig om je nek. Als ze reageert als een ijskonijn, en geen emotie toont, dan is het een teken dat je meters diep in haar friendzone zit. Onverschilligheid is dus een slecht teken.

4. Ze is schaamteloos

Als ze op romantisch gebied geïnteresseerd in jou is, dan zal ze er alles doen om indruk op jou te maken. Als het haar niets uitmaakt hoe je over haar denkt dan is het een teken dat je in de friendzone zit. Als ze alle schaamte aan de kant heeft gezet, en al boerend en schijtend naast je op de bank zit dan weet je het eigenlijk wel zeker.

friendzone schaamte

5. Ze vraagt naar je liefdesleven

Dit kan twee kanten op gaan, dus je moet goed letten op haar reactie. Als ze deze vraag stelt, dan zeg je dat je de laatste tijd wel wat leuke vrouwen hebt ontmoet. Als ze onverschillig reageert dan zit je in de friendzone, maar! Als ze jaloers reageert dan moet je snel doorpakken cowboy! Vraag haar op date!

6. Ze ziet je als haar broer

Als ze tegen anderen over jou praat, dan is het laatste wat je wil horen dat ze jou ‘haar broertje’ noemt. Dan weet je eigenlijk zeker dat ze jou niet als een potentiële partner op liefdesgebied ziet. Je wilt meer zijn dan ‘haar broertje’, maar als zij jou ziet dan zit je dus zo diep in de friendzone dat je er onmogelijk nog uit komt.

7. Ze praat over andere mannen

Als ze tijdens een onderonsje met jou begint over ‘hoe leuk ze die buurman vindt’ dan is ze overduidelijk niet in jou geïnteresseerd, en ziet ze jou meer als een goede vriend waarmee ze graag haar liefdesleven bespreekt. Je zit dus in haar friendzone. Haar buurman overigens niet, dat is zuur he?

friendzone afwijzing