the boys seizoen 3
Film & Serie

Teaser trailer van The Boys seizoen 3 ziet er veelbelovend uit

Na maandenlang gewacht te hebben is er eindelijk meer duidelijkheid gekomen over het derde seizoen van Amazon’s The Boys, onze favoriete serie op de Amerikaanse streamingdienst. Ook heeft Amazon onlangs de eerste teaser trailer uitgebracht voor het nieuwe seizoen, en het meer dan we hadden verwacht.

The Boys

Met een indrukwekkende rating van 8.7 op IMDB, behoort deze satirische superhelden-serie tot een van de beste van de afgelopen jaren, en wij begrijpen waarom. De serie geeft een totaal andere kijk op de wereld van superhelden. The Boys speelt zich af in een universum waarin superhelden door het grote publiek als helden worden erkend en eigendom zijn van een machtig bedrijf, Vought International.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken-serie, en laat zien hoe verschrikkelijk superhelden wel niet kunnen zijn. In plaats van hun leven te wijden aan het goede, leiden de superhelden een geheim leven van verdorvenheid. Moord, drugs, ethisch twijfelachtige seks – het hoort allemaal bij het doen alsof je de wereld redt.

The Boys seizoen 3

The Boys zijn een groep ‘anti-helden’ die er alles aan doen om de macht van de corrupte superhelden van Vought International tot een einde te brengen. Iets wat een onmogelijke zaak lijkt. Het interessante aan de serie is dat The Boys niet de ‘good guys’ zijn, maar ook niet ’the bad guys’.

Seizoen 3 van deze topserie zal vanaf 3 juni 2022 officieel op Prime Video te zien zijn. De eerste drie afleveringen van het seizoen zullen op diezelfde datum verschijnen, waarna de volgende afleveringen wekelijks uitkomen. De finale van seizoen 3 van Boys zal op 8 juli verschijnen. Tot die tijd zullen we het moeten doen met deze teaser:

Films & Series op Amazon Prime

Onlangs publiceerde we een artikel over de 5 beste films & series in februari op Amazon Prime. Er is echter nog veel meer te beleven op de Amerikaanse streamingdienst, zoals de nieuwe Lord of the Rings serie, die dit jaar ook nog gaat uitkomen. Er is dus veel om naar uit te kijken.

Je kan ook één van onze andere Amazon Prime artikelen checken: