Life

Te snel klaarkomen is verleden tijd met deze 7 tips

te snel klaarkomen

Veel mannen vinden dat ze te snel klaarkomen. Het is uiteraard erg frustrerend als jullie net op beginnen te warmen, en het eindsignaal na een paar minuten al wordt gefloten. Er zijn echter manieren waarop je te snel klaarkomen kunt voorkomen, of in ieder geval het klaarkomen kunt vertragen. Nee, aan je moeder denken is niet één van die tips.

Te snel klaarkomen

Onderzoek wijst uit dat mannen na ongeveer 5 minuten klaarkomen. We kunnen spreken over te snel klaarkomen als er een zaadlozing plaatsvindt na een minuut na het binnentreden van een, tja, verzin het zelf maar. Erg frustrerend voor beide partijen, behalve als de andere partij een pop betreft. Maar ook jij kunt het klaarkomen rekken en uitstellen. hieronder lees je 7 waardevolle tips waarmee je jezelf kunt helpen.

1. De start-stop oefening

Er bestaan oefeningen die je toe kunt passen om te voorkomen dat jouw jongeheer vroegtijdig zijn inhoud ejaculeert. Je moet er wel veel voor oefenen, maar dat hoeft geen probleem te zijn toch? Je kunt dit ook samen met je geliefde oefenen, dat is eens wat anders dan een potje scrabble. Met de start-stop oefening wordt je heer en meester over je orgasme.

2. Laat de opwinding zakken

Dat ene standje dat je hebt geleerd tijdens de les 7 dingen waarmee je vrouwen gek maakt in bed is misschien erg opwindend, maar het draagt wel bij een een te vroege zaadlozing. Als je dit wilt voorkomen dan moet je gewoon even rustig aan doen, of een ander standje vinden die minder stimulerend voor jouw ding dong is. Een korte pauze laat de opwinding zakken, dan kun je daarna weer verder.

te snel klaarkomen

3. Gebruik een condoom

Voor veel mannen is intimiteit met een condoom hetzelfde als bier drinken zonder alcohol. Copuleren met condoom kan de-stimulerend werken, dus duurt het langer voordat je die miljoenen cellen de vrijheid gunt. Als zelfs dat niet werkt dan bestaan er ook nog condooms die het orgasme uitstellen, de zogeheten performa condooms. Het valt te proberen.

4. Denk er niet teveel over na

It’s all in your mind. Als je teveel na gaat denken over het probleem dan kun je niet oprecht genieten van de seks. Richt je bijvoorbeeld op het orgasme van je partner, dan heeft zij er ook een keer wat aan. Als je er toch onzeker over blijft kun je altijd nog een slinger aan je beste vriend geven voordat je intiem gaat zijn met je geliefde.

te snel klaarkomen condoom

5. Let op je ademhaling

Het beheersen van je lichaam en gedachten begint in veel gevallen bij de juiste ademhaling. Wim Hof is hier een goed voorbeeld van. Als je dit tijdens het vrijen onder controle weet te houden dan ga je het zeker langer volhouden dan die gehate minuut. Adem langzaam en beheerst, niet zoals een hond na een kilometer hardlopen. Geloof ons, het helpt.

6. Verleng het voorspel

Als je zo lang mogelijk wilt genieten van een stomende avond, dan is het helemaal niet slecht om het voorspel zo lang mogelijk te rekken. Zo genieten jullie beiden van het spel van de liefde zonder dat deze abrupt wordt beëindigd door de trompetten van Jericho. Je kunt altijd later nog besluiten om haar heiligdom te betreden en haar een gedeelte van jezelf cadeau te doen.

7. De Tantra Sahajayoginicinta

Het advies om je balzak dagelijks in een dompelbad met ijskoud water te hangen en het ‘stippeltjesplassen’ toe te passen krijg je niet van ons, maar van een yogi waarvan we de naam alleen na drie flessen wodka uit kunnen spreken. Deze technieken om de zaadlozing uit te stellen komen rechtstreeks uit het dagboek van Indiana Jones. Lees hier maar.