tatta-mocro-maffia-videoland
Film & Serie

Tatta is de Mocro Maffia spin-off en nu te zien op Videoland

Vanaf vandaag staat de Mocro Maffia spin-off ‘Tatta’ online. Fans van de serie kunnen niet wachten tot het vijfde seizoen van de hitserie online te streamen is, maar dat deel laat nog even op zich wachten. Ondertussen kunnen kijkers genieten van een personage dat in het vijfde deel een grotere rol gaat krijgen. In dit geval gaat het om Rinus ‘Tatta’ Massing, die aan het einde van seizoen vier spoorloos verdween.

Spin-off Mocro Maffia

Aan het einde van het vierde seizoen van Mocro Maffia had Tatta niets meer te verliezen. Zijn geliefde geestelijk gehandicapte broertje werd doodgeschoten, en zijn voormalige compagnon heeft zich tegen hem gekeerd. Genoeg reden voor Rinus ‘Tatta’ Massing om van het toneel te verdwijnen, maar achter de schermen is hij bezig met het voorbereiden van een dodelijke wraakactie tegen Paus.

Zijn broer Otto zit vast in een Hongaarse gevangenis, en Tatta is vastbesloten om hem vrij te kopen. Het plan is om een lading coke van Paus te rippen, zodat zijn broer kan worden vrijgekocht. Daarnaast neemt hij daarmee meteen wraak op zijn voormalige compagnon, én heeft hij genoeg geld om voorgoed uit het wereldje te stappen. Het uitvoeren van dit plan gaat echter niet zo makkelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Tatta op Videoland

Tatta houdt het explosieve vuurtje van de serie Mocro Maffia brandend terwijl de makers bezig zijn om seizoen vijf in elkaar te zetten. Het resultaat is een spijkerharde korte film waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten. De speelduur is nog geen uur, maar staat vanaf het begin tot het einde in de hoogste versnelling, wat heeft geresulteerd in een keiharde korte film waarin het tempo telkens oploopt.

Het uitmuntende acteerwerk van de 34-jarige Robert de Hoog staat garant voor vuurwerk op de televisie, die ondertussen druk was met zijn hoofdrol speelt in de film Sleepers. ‘Tatta’ is een spin-off die zeer welkom is onder de fans van Mocro Maffia, en is een spectaculair voorzetje naar het vijfde seizoen van de hitserie. De korte film is vanaf nu te streamen op Videoland. Om alvast wat munitie door te laden hebben we hieronder de trailer klaargezet.