Women

Een ode aan de nog altijd prachtige Tatjana Šimić

ode aan prachtige Tatjana Šimic

Wie in de jaren ‘90 voor de televisie zat, of door de bekende mannenbladen bladerde die kon bijna niet om haar heen; Tatjana Simic, de ultieme babe uit die tijd. De actrice/model is inmiddels 59 jaar, maar ziet er nog steeds fantastisch uit. Wij blikken terug op haar hoogtijdagen, want van de foto’s uit die tijd krijgen we het nog steeds erg warm.

Model en actrice

De meeste mensen kennen haar van haar rol in de hitserie Flodder, waarin ze de supersexy dochter van een asociale familie in een rijke wijk speelde. Anderen kennen haar van de vele malen dat ze zonder kleren in de Playboy was te bewonderen. Ze sierde maar liefst twaalf keer de Nederlandse versie van het blad. Daarnaast had ze ook een eigen kalender waarin ze haar prachtige lichaam aan vele bouwvakkers en monteurs tentoonstelde.

Tegenwoordig wordt Sylvana IJsselmuiden veel vergeleken met Tatjana, die daar hilarisch op reageert door regelmatig foto’s op Instagram te plaatsen waarop ze Tatjana in de rol van Kees Flodder imiteert. Tatjana zelf ziet er vandaag de dag ook nog erg appetijtelijk uit. Bij sommige dames lijkt de tijd stil te staan, daar konden we ons eerder bij Jennifer Lopez ook al over verbazen. Tatjana heeft met haar Kroatische roots een streepje voor, misschien ligt het aan het klimaat.

Een ode aan Tatjana Simic op Instagram

Tatjana laat nog steeds menig mannenhart sneller kloppen, en dan vooral dat van multimiljonair Lex van Hessen, waar ze al meer dan tien jaar is getrouwd. Als we op haar Instagram-account kijken dan zien we dat de voormalige seksbom nog steeds genoeg vuur heeft om mannen het hoofd op hol te brengen, iets wat ze al decennia zonder enige moeite voor elkaar krijgt. Ze heeft alles in ieder geval nog steeds op de juiste plek zitten.

Om deze prachtige blondine te eren hebben we de mooiste foto’s van Tatjana bij elkaar gezocht. We hebben er uiteraard wat foto’s van haar jongere periode bij gedaan, want die zijn nog steeds adembenemend. De actrice heeft er een glansrijke carrière op zitten, maar ze zit nog niet stil. Ze was eerder nog in een fotoshoot van FHM te bewonderen, het blad waar we Marijn Kuipers ook in konden zien. Bij deze brengen we met de onderstaande foto’s een ode aan de altijd knappe Tatjana Simic.