taier wijnhout
Women

Taier Wijnhout is een tropische ontdekking op jouw tijdlijn

Sommige vrouwen zijn geboren om te verleiden. De beeldschone Taier Wijnhout deed dat al op spectaculaire wijze tijdens reality programma Ex on the Beach: Double Dutch. De aantrekkelijke brunette wist daar veel harten sneller te laten kloppen, met name dat van deelneemster Lakeisha. Wij maken graag even kennis met deze mooie verleidster.

Taier bekend van Ex on the Beach

Kijkers van Ex on the Beach konden in het achtste seizoen van het programma kennismaken met de prachtige Taier, die het in de villa al erg gezellig bleek te hebben met de eveneens mooie Lakeisha. We hebben al eerder aandacht besteed aan een deelneemster van het populaire programma op MTV, toen konden we Lie Meurs bewonderen. Aan mooie vrouwen heeft het programma geen gebrek.

Als we naar het realityprogramma kijken dan verwachten we niet veel van de relaties die daar opbloeien. Het programma staat vol met drank, jaloezie en intriges, niet echt een gezonde basis voor een relatie. Het zit tussen Taier Wijnhout en Lakeisha echter wel goed. Ze hebben onlangs bekendgemaakt dat ze een setje zijn. Liefde is onvoorspelbaar, dat konden we eerder zien toen we Deborah van Lingen voorbij zagen komen.

Taier Wijnhout is een tropische verleiding op Instagram

De knappe brunette heeft de liefde van haar leven dus gevonden, maar dat wil niet zeggen dat wij haar niet meer kunnen bewonderen. Ze plaatst regelmatig vurige en speelse foto’s op haar Instagram-account. We zien haar meer dan regelmatig poseren in lingerie, dat toevallig ook het favoriete kledingstuk van Olivia Talar blijkt te zijn. De prachtige looks van Taier kunnen we zeker niet aan ons voorbij laten gaan.

Het is duidelijk dat de mooie Taier houdt van de mooie dingen in het leven, en daar is ze zelf onderdeel van. Ze gaat graag op reis, of geniet op een terrasje. Ze is bij ons meer dan welkom om een keer een goed glas wijn te komen drinken, want ze is zonder twijfel aangenaam gezelschap. Tot die tijd kunnen we genieten van de heerlijke kiekjes die ze op haar Instagram account heeft staan.