Women

Sylvie Meis trekt volle zalen in vurig rood jurkje voor Love Island

Sylvie-Meis-rood-jurkje-instagram
(Foto: Instagram @sylviemeis)

Sylvie Meis presenteert sinds 2021 de Duitse variant van het datingprogramma Love Island. Ze zegt zelf dat ze dit doet omdat ze graag dingen onderneemt die buiten haar comfortzone vallen. De knappe presentatrice heeft daarnaast een voorliefde voor fashion, dus ze ziet er tijdens het presenteren altijd op en top uit. Ze heeft dit keer voor de gelegenheid een rood kort jurkje aangetrokken en de foto’s van het resultaat gedeeld met haar volgers op Instagram.

Presentatrice en lingeriemodel

Ze is al jaren beroemd in ons eigen land, maar misschien nog wel beroemder bij onze oosterburen. Sylvie Meis (45) timmert nog steeds keihard aan de weg als presentatrice, model en ondernemer. Haar succesvolle samenwerking met supermarktketen ALDI heeft haar vermogen een flinke boost gegeven, maar ze werkt ook nog steeds als presentatrice voor de Duitse televisie.

Haar carrière begon in Nederland, toen ze werkte voor verschillende muziekzenders op de televisie. Sylvie Meis was ook te zien in de films Pista! en Costa!. In 2008 ging ze de grens over voor een carrière in Duitsland, en dat werd een succes. Ze is een vast jurylid in het programma Das Supertalent en presenteerde jarenlang het dansprogramma Let’s Dance. Na een uitstapje in Nederland is ze sinds 2021 weer terug in Duitsland, waar ze het dating-/reality programma Love Island presenteert.

sylvie-meis-rood-jurkje-instagram

Sylvie Meis in kort jurkje op Instagram

Sylvie Meis is een echte publiekslieveling bij onze oosterburen. Het Duitse volk loopt met haar weg, want ze is mateloos populair in het land. Ze staat regelmatig voor de camera van gewillige fotografen. Dit doet ze veelal voor verschillende modemerken, waaronder haar eigen merk. Ze heeft namelijk haar eigen lingerielijn en ze verkoopt ook sportkleding. Op de onderstaande foto is ze echter in een kort rood jurkje te zien, dat ze voor de opnames van Love Island heeft aangetrokken.

De presentatrice heeft er zin in, want in de caption staan de woorden ‘Let’s Go’ te lezen, dat wordt afgesloten met een hartje. Deze hartjes zien we ook terug in de vele likes die de post van talloze mensen krijgt. Onder deze mensen zijn Emma Heesters en Monica Geuze, die beiden ook barsten van het talent. Sylvie laat zien dat ze nog steeds aan de top staat, want ze straalt als nooit tevoren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

sylvie-meis-rood-jurkje-instagram

sylvie-meis-rood-jurkje-instagram