Sylvie Meis werkt zich in het zweet op sportieve Instagram foto
Women

Sylvie Meis werkt zich in het zweet op sportieve Instagram-foto’s

Sylvie Meis is uitermate populair in eigen land, maar ze is ook al jaren een hit bij onze oosterburen. De knappe presentatrice is ook een succesvol model, en daarom zorgt ze er altijd voor dat ze er op en top uitziet. Ze brengt regelmatig tijd in de sportschool door om haar lichaam in-shape te houden, en daar heeft ze recentelijk een appetijtelijke foto van op Instagram geplaatst.

Poseren en presenteren

Sylvie weet hoe ze haar volgers op social media tevreden moet houden. Het is niet de eerste keer dat ze haar fans weet te verbazen met een foto waarop ze op verleidelijke wijze poseert. Ze strooit namelijk ook regelmatig met bikini-foto’s op Instagram, want deze dame heeft een eigen kledinglijn, die ze met succes aan de vrouw weet te brengen. Ze staat zelf model voor haar lingerie en bikini’s, verdere uitleg is overbodig.

Als de blondine niet werkt als model, dan presenteert ze voornamelijk in Duitsland programma’s op de televisie. Ze mag dan behoren tot de mooiste vrouwen van Nederland, maar ook in Duitsland weet ze vrouwelijke schoonheid als geen ander op haar kijkers over te brengen. Sylvie is inmiddels 45 jaar, maar ze ziet er nog steeds fantastisch uit, daarom behoort ze ook tot de mooiste vrouwen boven 40 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis deelt sportieve foto op Instagram

Het uiterlijk van Sylvie Meis is tevens haar handelsmerk, dus doet ze er alles aan om er goed uit te zien. We weten allemaal dat sporten goed voor lichaam en geest is, dus brengt Sylvie op regelmatige basis een bezoekje aan de sportschool om zichzelf in topconditie te houden, en dat is te zien. Haar 1,4 miljoen volgers zullen het er allemaal over eens zijn dat de knappe presentatrice nog steeds strak in haar vel zit, en ze heeft bikinifoto’s om dat te bewijzen.

Ze heeft al jaren een innige samenwerking met supermarktketen ALDI. Haar kleding ligt in de schappen van de winkels, en ze is door haar populariteit in Nederland en Duitsland het perfecte gezicht voor op de billboards van het merk. Op de onderstaande foto zien we dat Sylvie Meis de nodige ontspanning door inspanning pakt, en prijst meteen haar sportkleding aan, dat vanaf nu te koop is bij ALDI.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)