Sylvie Meis
Women

Sylvie Meis laat temperaturen stijgen met spicy bikini-foto op Instagram

De temperaturen in ons koude kikkerlandje dalen dramatisch, maar daar heeft de altijd knappe Sylvie Meis geen last van, want zij ligt haar kleurtje bij te werken in het zonnige Miami Beach. De succesvolle presentatrice/model heeft het goed voor elkaar dankzij haar deals met onze oosterburen, dus is ze op een welverdiende vakantie. De foto’s die ze van zichzelf deelt zijn zeker de moeite waard om te bekijken.

Een wereldster in Duitsland

De 44-jarige Sylvie ziet er nog steeds uit om door een ringetje te halen. Ze hoort absoluut thuis in ons rijtje met de mooiste vrouwen boven de 40 jaar. Onze oosterburen vinden de talentvolle presentatrice ook geweldig, ze heeft daar in de afgelopen jaren een glansrijke carrière opgebouwd. Toen ze in 2007 model stond voor het herfstnummer van de kledingcatalogus van Otto sloten de Duitsers haar in hun hart.

De aantrekkelijke blondine presenteert sindsdien verschillende televisieprogramma’s in het land, daarnaast heeft ze al jaren een stabiele samenwerking met supermarktketen ALDI. Ze brengt via hen regelmatig kledingcollecties uit, waaronder lingerie en zwemkleding, waar ze uiteraard zelf model voor staat, want ze heeft er het perfecte figuur voor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis presenteert zichzelf in rode bikini op Instagram

Als Sylvie niet aan het werk is, dan is ze te vinden op een tropische vakantiebestemming zoals Saint Tropez. De diva is met haar 44 jaar nog steeds in topshape, en dat laat ze graag zien aan haar 1,4 miljoen volgers op Instagram. Op de onderstaande foto zien we haar in een fel rode bikini, met een matchende kleur lippenstift. In de caption staat ‘Lady in red’ te lezen. Het is niet de eerste keer dat Sylvie de zintuigen van haar volgers weet te prikkelen met een bikini-foto.

Op sommige dames lijkt de tijd geen vat te hebben, daar is haar Duitse collega-model Heidi Klum een voorbeeld van. Sylvie Meis blijft een classy dame die weet hoe ze haar fans tevreden moet houden. We hebben niet voor niets eerder de 10 mooiste foto’s van de presentatrice samengesteld. De rode kleur op de onderstaande foto staat haar prima, Sylvie brengt vuur in deze koude en donkere dagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)