Women

Sylvie Meis toont haar nieuwe lingeriecollectie van Aldi

sylvie meis aldi lingerielijn

Sylvie Meis heeft goed nieuws voor ons: er komt een nieuwe lingerielijn aan met het Duitse Aldi. Dit maakte ze bekend op Instagram door middel van een hele spannende post. Ze poseert namelijk zelf in de lingerie, want wie kan dat nou beter dan Sylvie Meis?

Sylvie Meis en haar Aldi lingerielijn

Sylvie Meis verraste iedereen toen ze na 5 jaar weg ging bij Hönkemoller. Ze deed dit om haar eigen collectie bij het Duitse Aldi te lanceren. Een move die je in eerste instantie niet zou verwachten van deze diva. In 2020 lanceerde ze daar haar eerste lijn, nu is het eindelijk tijd voor een nieuwe collectie.

Ze poste een teaser op Instagram waarbij je een sneak preview krijgt van de lingerielijn. Uiteraard kan niemand dit beter promoten dan fitgirl Sylvie zelf. Ze kondigde aan dat de nieuwe lingerielijn vanaf 25 november te koop is in de Aldi’s in Nederland. Deze lijn moet het succes van de eerste overtreffen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Beelden van de 2020 ‘Sylvie’  collectie

In 2020 werd de eerste ‘Sylvie’ collectie gelanceerd. Dit werd een mega succes zegt ze zelf: “Ik ben zo dankbaar, trots en vooral overweldigd. Jullie vonden mijn nieuwe Sylvie Designs-collectie voor ALDI zo mooi, dat alles is uitverkocht.” Sylvie is met recht een echte ‘influencer’ te noemen.

Benieuwd hoe die collectie eruitzag? Hieronder hebben we een aantal beelden van de ‘Sylvie’ 2020 lijn uitgelicht. Dat belooft veel goeds voor de komende collectie, vooral met Sylvie als model. Naast lingerie kun je ook sexy nachtkleding van het merk ‘Sylvie’ kopen voor jouw vriendin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)