Media

Sylvie Meis persoonlijk uit de kleren voor eigen lingerielijn bij ALDI

Sylvie Meis
(Foto: Instagram @sylviemeis)

Sylvie Meis heeft al jaren een warme samenwerking met ALDI, de Duitse supermarktketen die haar kleding aan de man brengt. De presentatrice doet zelf de promotie door te poseren in haar eigen setjes. Sylvie is uitermate populair bij onze oosterburen, dus gaat haar kleding als warme broodjes over de toonbank. Ze heeft onlangs een nieuwe lingerielijn gelanceerd. Ze laat zelf op Instagram zien hoe de setjes eruitzien.

Model en presentatrice

De presentatrice is zowel in Duitsland als in Nederland bekend en heeft het nodige presentatietalent. Ze is daarnaast ook een actrice en een veelgevraagd model. Sylvie Meis is inmiddels 45 jaar, maar hoort nog steeds bij de mooiste vrouwen van Nederland. Ze staat nog steeds graag voor de camera, en houdt haar lichaam in vorm door veel te sporten. Ze verkoopt ook sportkleding, waaronder legging en topjes.

Sylvie is dus ook een ondernemer die weet hoe ze haar kleding moet verkopen. Ze doet dit exclusief in samenwerking met ALDI, waar ze al jaren op succesvolle wijze mee samenwerkt. Als ze een nieuwe lijn op de markt brengt dan is ze zelf degene die poseert in de setjes, zoals eerder was te zien toen ze pikante lingerie op Instagram showde. Ze weet als geen ander hoe een fotoshoot in zijn werk gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis poseert in nieuwe lingerie op Instagram

Ze is dus een succesvol model, maar ze heeft ook ervaring op het gebied van acteren. Ze speelde onder andere in de serie Costa!, waar we Katja Schuurman ook in kunnen zien. Beide dames hebben nog steeds de looks van vroeger en staan daarom in het lijstje met de mooiste Nederlandse vrouwen boven 40 jaar. Sylvie Meis onderstreept dit graag door het plaatsen van foto’s op social media.

Op de onderstaande foto is Sylvie Meis te zien terwijl ze poseert in lingerie van haar eigen lijn. In de caption staat te lezen dat de collectie sinds kort op de markt is gebracht en exclusief bij ALDI te koop is. Beide partijen kunnen wederom proosten op een vruchtbare samenwerking, want de setjes zijn in zowel Nederland als in Duitsland te verkrijgen. Haar volgers kunnen meteen zien dat deze dame nog steeds in topshape.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)