Women

Sylvie Meis strooit met pikante bikini-foto’s op Instagram

Sylvie Meis bikini fotos instagram

Sylvie Meis is een van de mooiste vrouwen van Nederland. De veelzijdige blondine is niet alleen in ons land een hit, ook onze oosterburen lopen met haar weg. Naast presenteren heeft Sylvie al jaren een warme samenwerking met ALDI, de supermarktketen waar haar lingerie en zwemkleding in de schappen ligt. Ze plaatste onlangs een reeks foto’s in bikini op Instagram, en daar staan we graag even bij stil.

Vakantie op de Malediven

De knappe Sylvie is de veertig jaar al gepasseerd, maar ze ziet er nog steeds fantastisch uit. Om deze reden hebben we haar eerder in ons lijstje met de mooiste vrouwen boven de 40 jaar geplaatst. De blondine onderstreept dit feit nog eens met een aantal vakantiefoto’s op Instagram. Ze was op vakantie op de Malediven, een tropische eilandengroep waar ze heerlijk heeft genoten van zon, zee, en strand.

Sylvie Meis reist graag de wereld over om te kunnen genieten van zonnige oorden. Ze plaatst dan regelmatig foto’s van zichzelf in bikini, waarop we kunnen zien dat ze er met haar 44 jaar nog topfit uitziet. Als we kijken naar haar meest recente foto’s dan vermoeden we dat ze een extra koffer heeft meegenomen naar de Malediven, want ze showt een breed scala aan bikini’s op de kiekjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis draagt het liefste alleen bikini’s op Instagram

Zo te zien heeft de blondine het erg naar haar zin gehad op vakantie, want de jaloersmakende foto’s stralen puur genieten uit. Deze beauty laat zien dat leeftijd slechts een getal is, want de onderstaande bikini-foto’s zijn het bewijs dat ze goed voor zichzelf zorgt. Met zo’n lichaam is ze bij uitstek het perfecte model voor haar eigen lingerie- en zwemkleding lijn, zoals we hieronder op Instagram kunnen zien.

De presentatrice staat al jaren in onze top met favoriete schoonheden, dus hebben we eerder de 10 mooiste foto’s van Sylvie Meis samengesteld. De aantrekkelijke blondine is op dit moment weer op weg naar Duitsland, het land waar we ook Pamela Reif kunnen vinden. Het is voor Sylvie dus weer tijd om aan het werk te gaan, maar we kunnen niet wachten tot ze weer wat vakantiefoto’s gaat delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)