Women

Sylvana IJsselmuiden is op dreef met uitdagende foto op boot

Sylvana IJsselmuiden

De altijd aantrekkelijke Sylvana IJsselmuiden genoot onlangs van een heerlijk ritje op een motorboot. Ze deelde haar avontuur op het water met een Instagram-foto waarvan ons gelaat ging tintelen. De blondine weet wel vaker een blosje op onze wangen te toveren, en dat vinden we helemaal niet erg. Wij stapten even bij haar op de boot om te genieten van het weelderige uitzicht.

De mooiste vrouw van Nederland

Sylvana werd al eerder door FHM uitgeroepen tot de Mooiste Vrouw van Nederland, dat was in 2020, en wat ons betreft geheel terecht. Zij nam toen het stokje over van de eveneens beeldige Jessie Jazz Vuijk. Ons kikkerlandje kent meer mooie vrouwen dan we kunnen tellen, daarom hebben we eerder de 10 mooiste vrouwen van Nederland op een rijtje gezet. Zij past hier ongetwijfeld tussen.

We konden Sylvana IJsselmuiden al eerder bewonderen op het water toen ze afgelopen zomer haar trossen los gooide op de boot. Ze deed het onlangs dunnetjes over door wederom te poseren op een boot voor een Instagram foto. In het onderschrift staat te lezen: ‘Iemand nog inspiratie voor een caption?’ Ze plaatste er ook nog de suggestieve hashtag ‘motorboten’ bij. We hebben de bewuste foto onder dit artikel geplaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden laat volgers op Instagram blozen

De knappe blondine wist haar volgers al eerder te laten blozen toen ze aankondigde dat ze een OnlyFans-account aan ging maken. Ze weet de aandacht van haar bewonderaars goed vast te houden want ze heeft een fanbase van maar liefst 359K volgers op Instagram, en dat aantal groeit dagelijks. Wij vinden dat niet vreemd, want ze is een prachtige verschijning. Deze dame heeft alles waar een man van droomt. Wij begrijpen wel waarom FHM haar graag voor de camera heeft.

Als we terugblikken op de ‘behind the scenes video’ van Sylvana IJsselmuiden dan valt onze mond nog steeds open van verbazing. Wat een mooie vrouw is dit. Wij brengen graag een ode aan haar talent, schoonheid en haar prachtige uitstraling. Sylvana is op dit moment één van de mooiste vrouwen van ons land, en dat mag best gezegd worden. Wij varen de volgende keer graag nog eens mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)