Women

Sylvana IJsselmuiden kondigt “spannende OnlyFans” account aan

Sylvana IJsselmuiden lanceert OnlyFans

Er is de laatste tijd nogal wat te doen geweest omtrent het platform OnlyFans. Waar het voorheen door minder bekende modellen werd gebruikt, zien we nu steeds meer beroemdheden op het platform miljoenen binnen harken. En ook Sylvana IJsselmuiden belooft haar volgers nu een “spannende onlyfans”.

Sylvana IJsselmuiden op OnlyFans

Voor de mensen die niet bekend zijn met het platform: fans kunnen via de dienst tegen betaling ongecensureerde content van hun favoriete celeb zien. De kosten voor een abonnementje lopen uiteen van een paar dollar tot maximaal 50 dollar per maand.

Sylvana IJsselmuiden OnlyFans

Via het platform slepen beroemdheden met veel volgers onvoorstelbare bedragen binnen. Naar schatting verdienen personen zoals Bella Thorne en Cardi B maandelijks miljoenen aan het verkopen van abonnementen. En ook de mooiste vrouw van Nederland Sylvana IJsselmuiden kondigde gisteren een OnlyFans account aan.

Op haar Instagram schrijft ze onder de foto: “Big news! Na 1000 triljoen vragen heb ik eindelijk voor jullie een spannende onlyfans. Link in bio!”. Dat haar volgers al geruime tijd vragen om een OnlyFans account komt voor ons niet als een verrassing.

Gretig doorklikken

De Dumpert-ster gaat op Instagram wel vaker de interactie met haar volgers aan. Zo reageert ze regelmatig op hilarische wijze op de schunnige DM’s die ze ontvangt. En Sylvana zou Sylvana niet zijn als ze ook nu geen gehoor geeft aan het verzoek van haar volgers.

Helaas komen de mensen die enthousiast doorklikken uiteindelijk niet verder dan twee grappige foto’s. Het was natuurlijk ook te mooi om waar te zijn. Misschien dat Syl in de toekomst nog van gedachten veranderd, maar we zien het somber in.

Toch graag meer zien van Sylvana? Check dan hier haar FHM-shoot van eerder dit jaar, en check je hier de Behind the Scenes beelden van haar shoot uit 2018.