Sylvana IJsselmuiden
Women

Sylvana IJsselmuiden officieel mooiste vrouw van Nederland

Sylvana IJsselmuiden is vandaag door FHM uitgeroepen tot Mooiste Vrouw van Nederland van 2020. Dit is woensdagavond bekend gemaakt tijdens de lancering van de FHM500, waarbij de 500 Mooiste Vrouwen van Nederland op een rijtje worden gezet.

Sylvana is de opvolgster van Jessie Jazz Vuijk, die vorig jaar op de eerste plek stond in de FHM500. Twee jaar geleden was ze al de hoogste binnenkomer in de lijst, maar dit jaar mag ze dus officieel de titel ‘Mooiste Vrouw van Nederland’ claimen.  En om dat te vieren heeft ze ook een fotoshoot gedaan, waarvan de video hieronder kan worden bekeken.

Sylvana op nummer 1

De presentatrice die bekend werd door haar verschijning op Dumpert groeide uit tot een waar internetfenomeen. “Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar.”, aldus de blondine. “De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt.”

De ranking van de FHM500 wordt bepaald aan de hand van drie factoren: stemmen via social media, keuze van de FHM-redactie en de stemmen via FHM500.nl. In totaal is er meer dan 2,9 miljoen keer gestemd, dus Nederland is het unaniem eens dat Sylvana toch echt de allermooiste is.

Top 10

Naast winnares Sylvana staat de top 10 gevuld met prachtig Neerlands schoon. Je vind de volledige top-10 van 2020 hieronder:

1. Sylvana IJsselmuiden
2. Romee Strijd
3. Yolanthe Cabau
4. Romy Monteiro
5. Katja Schuurman
6. Doutzen Kroes
7. Abbey Hoes
8. Jessie Jazz Vuijk
9. Zoey Ivory
10. Yasmin Karssing

Bekijk de beelden van de fotshoot voor FHM hieronder.

Het FHM500 magazine is nu te bestellen via Wehkamp.nl. Je krijgt het blad bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Het magazine is ook te verkrijgen bij alle vestigingen van Etos en Kruidvat.