Women

Zien: Sylvana IJsselmuiden gooit haar trossen los tijdens boottochtje

sylvana ijsselmuiden instagram foto

Sylvana IJsselmuiden is niet vies van gekkigheid via Instagram. Ze is dan ook een van de mooiste Nederlandse vrouwen. Mevrouw IJsselmuiden komt uit Friesland en is geboren en getogen in Leeuwarden. Syl geniet momenteel van een heerlijke vakantie in haar eigen provincie en is niet de beroerdste om fijne kiekjes met haar duizenden volgers te delen. Geen wonder dat de reacties dan ook meer dan lovend zijn en ze de gemoederen wederom flink bezig weet te houden.

Sylvana IJsselmuiden: presentatrice in topvorm

De blonde Friezin, geboren op 24 november 1994, is al jarenlang niet meer weg te denken van onze beeldschermen. Haar passie voor media steekt ze niet onder stoelen of banken en heeft voor meerdere zenders gepresenteerd. Ze werkte onder meer voor RTL4 en SBS6, deed mee aan Expeditie Robinson en is zich daarna meer gaan focussen op social media.

In 2020 won ze de prestigieuze titel ‘Mooiste vrouw van Nederland’, de prijs die dit jaar naar Romy Monteiro ging. Het opvallende aan Sylvana IJsselmuiden is dat ze zowel veel mannelijke als vrouwelijke volgers en fans heeft. Dit komt waarschijnlijk door de combinatie tussen pikante en grappige content. Haar laatste post valt volledig in die eerste categorie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana en haar boottochtjes

Een van de favoriete dingen die de influencer doet in de zomer is het maken van boottochtjes door Friesland. Vorig jaar was ze al op dreef met deze uitdagende foto op de boot.Dit jaar doet ze het dunnetjes over. Dit soort posts helpen zeker bij aan het verkrijgen van meer volgers. Momenteel staat de teller op maar liefst 341 duizend volgers.

Om dit aantal volgers nog iets op te krikken helpen we graag mee. De hoogste tijd om Sylvana en haar heerlijke boottochtje voor jullie uit te lichten. Zelf zegt ze over deze foto: ”Kapitein Syl voor de mooiste plekjes in Friesland!🔥❤️”.  Bekijk de beelden van de Friese Love Boat hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)