Sydney Sweeney betovert filmfestival in Cannes met glanzende brassiere
Women

Sydney Sweeney betovert filmfestival in Cannes met glanzende brassière

Euphoria-actrice Sydney Sweeney heeft onlangs in Frankrijk het Filmfestival van Cannes bijgewoond. De 76ste editie had weinig kleding om het lijf, want veel knappe actrices verschenen in niets verhullende kledij op de rode loper. De Amerikaanse actrice kon zich goed vinden in deze onofficiële dresscode, en trok voor de gelegenheid een zijden jurk aan. Ze droeg onder deze jurk niets meer dan een glanzende brassière, die de nodige aandacht kreeg van het aanwezige publiek.

Bekende actrice en model

De 25-jarige actrice is het perfecte uithangbord voor nachtkleding, daarom is ze vaak te zien in campagnes van lingeriemerken. De blondine is dus niet alleen een succesvolle actrice, maar ze doet het ook als model prima. Kledingmerken werken graag met haar samen, en vice versa. Deze onweerstaanbare actrice uit Euphoria plaatst regelmatig kiekjes op social media waarop ze laat zien dat ze zeer fotogeniek is.

Sydney Sweeney prikkelt vaker de zintuigen van haar fans en volgers door middel van haar uitdagende Instagram-foto’s. Ze weet in ieder geval hoe ze alle aandacht op zich moet vestigen, en dat doet ze zonder moeite als ze weer eens op de rode loper verschijnt. In dit geval was dat recentelijk op het Filmfestival van Cannes. Voordat ze haar entree maakte, plaatste ze een foto van de gekozen outfit. We hebben de bewuste foto onderaan het artikel geplaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Sydney Sweeney in zijden jurk op Instagram

Op de onderstaande Instagram foto is de actrice op een zinnenprikkelende zwart-wit-foto te zien terwijl de bovenkant van haar zijden jurk en haar glimmende bustehouder prominent in beeld zijn. Sydney maakte vervolgens haar entree op de rode loper, zo maken we op uit Britse media, die het nieuws over haar gekozen jurk breed hebben uitgemeten.

Het is niet de eerste keer dat de succesvolle actrice haar glimmende voorgevel op een Instagram foto toont. Ze deed dit eerder in november vorig jaar, toen ze onderweg was naar een fotoshoot voor het Britse magazine British GQ. Sydney Sweeney weet duidelijk weer alle tongen los te maken met haar gekozen kleding, al is het alleen maar vanwege de prijs. De blauwe satijnen brassière is van het merk Miu Miu, kost $775, en komt perfect tot zijn recht op het lichaam van Sydney.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)