Life

Swinckels’ Superior Pilsener na tien jaar eindelijk in de schappen!

Swinckels Superior Pilsener na tien jaar eindelijk in de schappen thumb

“Swinckels’ is geen speciaalbier, maar wel een heel speciaal bier”. Dat zijn de woorden van Gijs Swinkels, Global Marketing Manager van de Nederlandse familiebrouwerij Swinckels’. Na 10 jaar bouwen aan het premium merk is Swinckels’ ondertussen verkrijgbaar bij ruim 650 horecagelegenheden. Voor consumenten was het even wachten, maar er is goed nieuws voor de liefhebbers. Je kan tegenwoordig ook thuis genieten van het uitgesproken pilsener, want Swinckels’ superior pilsener ligt vanaf nu gewoon in de schappen!

Inner Voice

Luister naar je inner voice, volg je intuïtie. Net als de familie Swinkels toen ze Swinckels’ superior pilsener brouwden. Dat is de boodschap van de nieuwe commercial van Swinckels’ waarmee de pilsener geïntroduceerd wordt aan het grote publiek.

Het familiebedrijf Bavaria wordt al zeven generaties lang geleid door de familie Swinkels. Toen de zevende generatie het stokje overnam, brouwden zij als eerbetoon aan hun vaders een bijzonder bier: Swinckels’ Superior Pilsener.

We brouwen al generaties lang zoals wij denken, of beter nog, voelen dat het goed is

Ontstaan uit een eeuwenoude familietraditie en een heilig vertrouwen in eigen intuïtie. “We brouwen al generaties lang zoals wij denken, of beter nog, voelen dat het goed is. Los van conventies, overdreven marktdenken of de waan van de dag”, vertelt Gijs Swinkels.

Niet zomaar een biertje

Dat Swinckels niet zomaar een biertje is wordt ook onderkent door de top van de horeca. Vijftien procent van de sterrenrestaurants in Nederland serveert namelijk Swinckels’ superior pilsener.

about beer bg

De pilsener wordt gebrouwen in Lieshout met zuiver mineraalwater uit eigen bron en gist dat exclusief voor de familie gekweekt wordt. De blend van Cascade hop uit de Amerikaanse Yakima-vallei en Polaris hop uit de Hallertau regio in Duitsland geven Swinckels’ zijn unieke karakter: licht kruidig en fruitig met een verfijnde bitter en een mooie, zachte afronding.

Een bijzonder pils voor een breed publiek. Met het onderscheidende en verfrissende karakter en de stijlvolle uitstraling maak je gewone momenten bijzonder.

Meesterbrouwer Emiel Hendrikx

Emiel is een meesterbrouwer en vertelt over zijn werkzaamheden bij Swinckels’, de smaak van het bier, en het verhaal erachter. Je hoort zijn ‘Inner Voices’ in onderstaande video.

Dit artikel is gesponsord door Swinkels Family Breweries.