Media

Zien: Suzanne Schulting doet intensieve workout in bikini

Suzanne Schulting
Suzanne Schulting doet workout in bikini op vakantie. Foto: Instagram @suzanneschulting

Een topsporter zit nooit stil, zelfs niet als ze op vakantie zijn. Dat zagen we eerder aan de activiteiten van Jutta Leerdam toen ze op vakantie in Amerika was, maar ook Suzanne Schulting kan het niet laten om een intensieve workout te doen terwijl ze in een luxe resort zit. Sporten zit overduidelijk in het dna van deze dames. Suzanne deelde onlangs een Instagram-video waarop ze een intensieve training doet terwijl ze een bikini draagt.

Ook in topconditie op vakantie

Het is uiteraard belangrijk dat sporters hun lichaam in topconditie houden, want hun carrière hangt er vanaf. Om deze reden ziet Suzanne Schulting er altijd afgetraind uit op haar foto’s. Ze heeft inmiddels een imposante carrière opgebouwd en staat aan de top van de internationale schaatswereld. Haar trainingen zijn intensief, dus neemt ze op regelmatige basis te tijd om bij te komen op vakantie. Zo was ze enige tijd geleden op Aruba te vinden.

Ze is op dit moment in Frankrijk, waar ze geniet van het klimaat in de Côte d’Azur. Ze liet enkele weken geleden weten dat ze kiest voor een aangepaste voorbereiding op het nieuwe shorttrack seizoen, want ze is bezig om zichzelf te analyseren. Ze liet in een recent interview met Schaatsen.nl weten dat haar batterij op is, en dat ze haar balans aan het hervinden is op het gebied van haar mentale en fysieke kracht.

Suzanne Schulting traint in bikini op Instagram

Suzanne Schulting laat weten dat ze de afgelopen zeven jaar tot het uiterste is gegaan, en dat dit veel van haar heeft gevergd. De nu 25-jarige topsportster won de afgelopen jaren 6 medailles op de Olympische Spelen, maar sleepte ook 10 wereld- en 17 Europese titels in de wacht. Ze heeft alles gegeven, maart doet het nu wat rustiger aan, en bereid ze zichzelf iets relaxter voor op het volgende seizoen.

Dat wil niet zeggen dat ze niet keihard traint. In de onderstaande video zien we Suzanne Schulting terwijl ze in bikini haar dagelijkse workout doet. Haar afgetrainde lichaam laat zien dat ze nog steeds in top conditie is. De post krijgt talloze likes en reacties, waaronder dat van wielrenster Puck Moonen, die zelf ook dagelijks traint. Suzanne verdeelt haar trainingen en rust in haar eigen tempo, zodat ze het volgende seizoen weer topprestaties kan leveren.