Women

Suzanne Schulting steelt show met topfitte bikini-foto op Instagram

suzanne-schulting-bikini-foto-instagram

Suzanne Schulting staat bekend om haar geweldige prestaties en haar waanzinnige lichaam. De superster is in super conditie en laat dit zowel op en naast de schaatsbaan zien. De prachtige schaatsster is momenteel lekker aan het genieten van een vakantie en brak direct het internet met een post op Instagram.

Suzanne Schulting: nationale trots

Ze is een van de grootste atleten van ons land en timmert de laatste jaren geweldig aan de weg. Suzanne Schulting en Jutta Leerdam zijn dan ook de oogappeltjes van schaatsend Nederland. Schulting veroverde haar eerste wereldbekermedaille al in 2015, maar liefst zeven jaar geleden.

Onze topper brengt lang niet al haar tijd op het ijs door. In de zomer geniet ze heerlijk van de welverdiende zon en krijgt ze de nodige vitamine D binnen. Momenteel is ze in het Italiaanse Bormio om vakantie te vieren na een lang seizoen vol met inspanning. Lekker opladen voor een nieuw seizoen vol met hopelijke hoogtepunten.

Klaar voor de zomer

Dat Suzanne een geweldig lichaam heeft is al bekend, maar met de laatste foto blaast ze werkelijk iedereen omver. Het is duidelijk te zien dat Schulting ook in de zomer vol blijft trainen. Ze is dan ook helemaal bikini ready voor de warme zomerdagen.

We mochten eerder van haar genieten toen ze een gewaagde fotoshoot voor JFK deed. Daarnaast is haar Instagram een groot hoogtepunt vol met fantastische foto’s. Wij zijn duidelijk fan zoals je kunt merken. Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden hebben we de laatste foto hieronder voor je uitgelicht. Vergeet je je niet in te smeren, Suzanne?