Women

Suzanne Schulting showt topfit lijf op intieme vakantiefoto’s

suzanne-schulting-intieme-vakantiefotos
Foto: Instagram (@suzanneschulting)

Shorttrackster Suzanne Schulting heeft er een lang seizoen op zitten. Maar naast al dat harde werken moet er natuurlijk ook ontspannen kunnen worden. Momenteel geniet ze van een welverdiende vakantie met haar vriend Sam van Royen. En Suzanne zou Suzanne niet zijn als ze ons niet zou laten meegenieten met een paar pikante vakantie kiekjes.

Suzanne showt afgetraind lichaam

Het grootste gedeelte van het jaar werkt Suzanne zich keihard in het zweet om zo in topconditie te zijn voor de wedstrijden die ze schaatst. Al dat harde werk en trainen resulteert in een topfit lichaam zoals je die van een topsporter verwacht. En laat Suzanne Schulting nou net de persoon zijn om foto’s van haar prachtige lijf te delen.

Tijdens hun vakantie in de Portugese Algarve laten Suzanne en haar vriend Sam – de zoon van eveneens afgetrainde Heleen van Royen – hun volgers lekker meegenieten van al het moois. En dat levert zoals we van Suzanne Schulting verwachten altijd mooie beelden op.

Suzanne Schulting topfit lichaam bikini foto

Suzanne Schulting in bikini video

Voor de trouwe volger van Suzanne Schulting is het absoluut geen geheim dat ze het resultaat van het vele trainen graag op Instagram laat zien. En ook bij haar sponsoren is dit niet onopgemerkt gegaan. Voor haar samenwerking met Samsung plaatste Suzanne vandaag deze prachtige video in bikini:

Wie is Suzanne Schulting?

Suzanne Schulting is een Nederlandse shorttrack-schaatser, geboren op 25 september 1997. Ze heeft zichzelf gevestigd als een fenomeen in de Nederlandse shorttrackwereld. Ze heeft ook diverse Europese en wereldtitels behaald. Suzanne is inmiddels een icoon van het Nederlandse shorttrack en pakt nog altijd prijzen.