Suzanne Schulting pronkt met afgetrainde billen op vakantie fotos
Women

Suzanne Schulting pronkt met afgetrainde billen op vakantie-foto’s

We kennen de beeldschone ijskoningin Suzanne Schulting allemaal als de recordbrekende schaatsster die Nederland op een waanzinnige manier vertegenwoordigde tijdens de Olympische Winterspelen. De succesvolle shorttrackster en langebaanschaatsster geniet van een welverdiende vakantie op Aruba, en liet dit aan haar volgers weten door het plaatsen van een sexy billen-foto.

Suzanne Schulting geniet van vakantie op Aruba

Suzanne Schulting wist tijdens de Olympische Spelen in 2018 als eerste Nederlandse shorttrackster een gouden medaille te bemachtigen, en wist deze tijdens de Olympische Winterspelen 2022 in Peking te verdedigen. Daarnaast won de mooie schaatsster op 13 februari met haar team Olympisch goud op de shorttrack relay. Tijdens dezelfde winterspelen won ze zilver op de 500 meter.

Dit jaar begon uitstekend voor de 24 jarige topschaatsster. Na al dat harde werken is ze wel toe aan wat rust, en waar kun je dat beter doen dan op het zonovergoten Aruba? Ze geniet daar van een welverdiende vakantie, waar ze in een strakke en nietsverhullende bikini langs de Arubaanse kust surft. Ze plaatste een sexy billen-foto op Instagram waarop ze een surfplank vasthoudt. De bewuste foto staat onderaan dit artikel.

Suzanne Schulting deelt sexy billen-foto op Instagram

Op de foto zien we de strak afgetrainde benen en billen van de schaatsster. Dit keer gebruikt ze die niet voor het breken van records op het ijs, maar om de golven te breken op het water. Suzanne is kennelijk nog steeds in topvorm, want ook het surfen gaat haar prima af. Na al haar zware trainingen en prestaties heeft ze een ontspannende vakantie op een tropisch eiland wel verdiend.

Ze geniet met volle teugen van haar verblijf op Aruba, en dat deelt ze vol vreugde met haar volgers. Ze plaatste ‘Soooo much fun’ als onderschrift bij de bewuste vakantiefoto. We gunnen het haar van harte. Omdat we zo blij met haar zijn hebben we onder de billen-foto nog meer prachtige foto’s van deze waanzinnige topschaatsster geplaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken