Women

Suzanne Schulting showt strak afgetraind lichaam op Instagram

suzanne schulting

Dat topsporters een waanzinnig lichaam hebben is bekend, maar Suzanne Schulting tilt dat niveau even next-level met een aantal foto’s op haar Instagram-account. De mooie schaatsster was een dagje weg met de boot, en daar had ze de perfecte bikini voor uitgekozen. Ze heeft er het perfecte lichaam voor. Omdat we blij zijn dat we haar weer mogen aanschouwen zetten we haar bij deze wederom in ons zonnetje.

Een boottochtje in bikini

De 24 jarige schaatsster weet ons wel vaker te verbazen met een verleidelijke bikini-foto. We kunnen zien dat Suzanne nog steeds in topconditie is. Ze heeft een prachtig lichaam, wat niet zo gek is, want ze behoort tot de top van de schaatswereld. Gelukkig neemt ze regelmatig de tijd voor ontspanning, en neemt ze haar volgers mee op haar dagjes uit.

We mochten eerder van haar genieten toen ze een gewaagde fotoshoot voor JFK deed. Ze weet ons telkens te verrassen met haar strak afgetrainde figuur op Instagram. Het maakt niet uit of ze een bikini aan heeft, of zichzelf in lingerie laat fotograferen, elke foto van haar is fantastisch. Ze gooide het roer om en koos het ruime sop voor de foto’s die we onder dit artikel hebben geplaatst.

Suzanne Schulting vaart een verleidelijke koers

Met de onderstaande foto’s laat ze zien dat ze trots op haar lichaam is, en terecht, want ze ziet er verbluffend uit. Suzanne Schulting geniet zichtbaar van haar dagje uit, en wij genieten van haar. Haar bijna een miljoen Instagram volgers zullen het hier ongetwijfeld mee eens zijn. Ondanks het feit dat ze een koningin op het ijs is, zoekt Suzanne regelmatig het strand op. Ze pronkte onlangs nog met haar afgetrainde billen op vakantie-foto’s.

Ze wist goud te bemachtigen tijdens de Olympische Winterspelen 2022, maar voor ons was ze daarvoor al een absolute winnares. Voor ons is Suzanne Schulting goud, want ze is behalve een waanzinnige topschaatster ook de definitie van een Hollandse beauty. Wij zijn blij dat we onder de bewuste foto nog een paar mooie foto’s van haar mochten plaatsen, want we blij met deze adembenemende sportvrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken