Women

Suzanne Schulting showt strak afgetraind lijf in bikini op vakantie-foto’s

Suzanne Schulting showt strak afgetraind lijf in bikini op vakantie-foto's

De getalenteerde shorttrackster Suzanne Schulting staat aan de top van de internationale schaatswereld. Ze heeft meer edelmetaal in haar vitrinekast dan de gemiddelde juwelier in de etalage, maar dat is haar niet aan komen waaien. De brunette traint dagelijks keihard om aan de top te blijven, maar er moet ook tijd zijn voor ontspanning. Ze is nu aan het opladen onder de Spaanse zon, en dat deelt ze met een foto op Instagram.

Afgetraind en in topconditie

Suzanne heeft in haar nu al imposante carrière al flink wat prestaties geleverd, die haar een flink vermogen hebben opgeleverd. De sportieve brunette heeft een ijzersterk en gedisciplineerd trainingsschema, en daarom is ze in topconditie. Ze showt regelmatig haar afgetrainde lichaam op Instagram, wat haar een hoop likes en reacties oplevert. Vooral haar sixpack maakt een hoop tongen los.

De aantrekkelijke brunette plaatste afgelopen zomer nog een topfitte bikini-foto toen ze op vakantie was in het Italiaanse Bormio. Ze is nu weer lekker aan het opladen, want ze pakt op dit moment de broodnodige vitaminen uit de stralen van de zon op Gran Canaria. Suzanne weet dat er zonder rust geen actie mogelijk is, dus geniet ze lekker van een welverdiende vakantie.

Suzanne Schulting showt afgetraind lichaam op Instagram

De getalenteerde shorttrackster is duidelijk in topconditie, want haar strak afgetrainde buik is op de foto’s niet te missen. in de caption van de post staat ‘Reloading’ te lezen, dus ze is zichzelf aan het opladen voor een volgende fenomenale prestatie op de schaatsbaan. Suzanne staat samen met Jutta Leerdam aan als meest talentvolle schaatssters van Nederland, en ze is niet van plan om die plek te verlaten.

De Spaanse zon heeft zonder twijfel de beste dosis vitamine D die de schaatsster nodig heeft. We zien haar op de onderstaande Instagram foto genieten terwijl ze op een ligbank zit. Ze zorgt dus wederom voor een hittegolf op social media, want ze ziet er waanzinnig goed uit. Suzanne Schulting weet haar volgers weer te verrassen, want ze is zonder twijfel het zonnetje op de tijdlijn van 958K fans.