In februari 2021 gaat Super Nintendo World eindelijk open
Travel

In februari gaat Super Nintendo World eindelijk open

Een langverwachte droom gaat eindelijk uitkomen. Op 4 februari zal Super Nintendo World worden geopend. Dit heeft Universal Studios Japan onlangs aangekondigd. Nog iets meer dan twee maanden wachten en dan zal het park in Osaka open gaan, zelfs eerder dan in eerste instantie werd aangekondigd.

Super Nintendo World

Eindelijk gaat er een fysieke Nintendo wereld open die wij alleen van games kennen. Bij de aankondiging zei Universal Studios Japan het volgende: “Samenwerken met vrienden om de strijd aan te gaan met rivalen en de macht op te voeren. We zijn geboren om te spelen! Dompel jezelf onder met sensatie waar de hele familie van kan genieten bij Super Nintendo World.”

super_nintendo_world2

We schreven in het verleden al over een park in Amerika met 14 Real Life Mario Kart banen. In Japan gaan ze nu nog een stukje verder. In dit themapark in Osaka kun je alle legendarische Nintendo spellen spelen. Alle personages, games en avonturen komen terug in dit Nintendo park. Een droom voor elke liefhebber.

De hoogtepunten

In dit park komt uiteraard ook een Mario Kartbaan terug. Daarnaast heb je een achtbaan voor mensen die niet bang zijn. Deze achtbaan zal jou rond Bowser’s Castle zal sturen en maakt gebruik van augmented reality en projectiemapping technologie. In Japan zijn dit soort dingen nog een stuk vooruitstrevender dan in Europa. Check hieronder alvast wat beelden om in de sfeer te komen.

De promotie video:

De echte beelden van het park: