privéjet max verstappen
Geld & Carrière

Een kijkje binnenin de super deluxe privéjet van Max Verstappen

Max Verstappen stijgt ieder weekend tijdens de Formule-1 races naar grote hoogtes. Maar waar deze snelheidsduivel op de baan topsnelheden bereikt, doet hij dit ook in het luchtruim. Hij is namelijk de trotse eigenaar van een luxe privéjet. Vandaag nemen we een kijkje binnenin dit prachtige technologische hoogstandje.

Privé Jet Max Verstappen

Hoewel Max al een tijdje eigenaar is van de jet, is deze over de loop van de tijd behoorlijk veranderd, zowel van binnen als van buiten. De jet werd in de eerste instantie gekocht in een neutrale witte kleur. Max Verstappen kennende paste dit niet helemaal bij zijn imago, dus liet hij het vliegtuig volledig wrappen in grijs met oranje kleuren.

En dit past volledig bij het beeld wat Verstappen wil uitdragen. De Falcon 900EX Easy Charter heeft tot dusver drie verschillende eigenaren gehad, waarvan Max de derde is. Maar het uiterlijk van de jet is niet het enige wat dit vliegtuig zo bijzonder maakt. Vanbinnen is dit speeltje minstens zo mooi.

privejet max verstappen

Interieur

De luxe jet is vanbinnen ingedeeld in vier verschillende ruimtes. Eén daarvan is de cockpit, de plek waar Max waarschijnlijk het minst vaak te vinden is. Achter de bestuurskamer vind je het grote middenstuk van de jet. Dit komt compleet met een slaapbank en zeven comfortabele stoelen.

Achter de loungeruimte is een kleine keuken te vinden waar de champagne ongetwijfeld koel staat. Hoewel Max Verstappen door velen als een buitenaardse coureur in de Formule-1 wordt gezien, blijft hij natuurlijk van vlees en bloed. Daarom is er in het achterste gedeelte van de jet een badkamer en toilet te vinden. Aan luxe geen gebrek in dit vliegtuig.

privéjet max verstappen

privéjet max verstappen