Sup, club, 2, go
Life

Sup Sup Club 2 Go: trek op locaties door heel Nederland een supboard uit de muur

Suppen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste watersporten van Nederland. Toen wij vorig jaar een zonsopgangexpeditie meemaakten, op de grachten van Amsterdam, waren we direct verkocht. De vrijheid, de beweging en het water zijn een boost voor lichaam en geest. Vanaf nu kun je, waneer je maar wilt, in (bijna) heel Nederland een SUP board uit de muur trekken: maak kennis met Sup Sup Club 2 Go. 

Sup Sup Club 2 Go

De Sup Sup Club, het bedrijf van oud tv-presentator Sol Wortelboer, was vorig jaar al de hotspot van Amsterdam en Utrecht. Door middel van een slim en innovatief ‘supboards-uit-de-muur’-concept zijn er inmiddels rond de 20 unieke locaties bijgekomen. Van Delft tot Rotterdam, en van Vinkeveen tot aan Den Bosch. Er is inmiddels zelfs een Sup Sup Club Barcelona geopend, aan het bruisende Barceloneta-strand.

Het afgelopen jaar heeft de Sup Sup Club alles behalve stil gestaan. Er werden suplockers in blokken, ook wel bekend als Sup-stations, gebouwd waarmee je altijd toegang hebt tot een SUP board. Je kunt de lockers gemakkelijk online boeken en via een app op je telefoon openen. De locker dient meteen als kluisje voor jouw spullen. Dit concept zorgt voor de ultieme vrijheid van elke supper. Suppen waar, en wanneer, je maar wilt.

Elke locatie heeft minimaal acht SUP boards, inclusief paddle, een waterdichte tas en een hoesje voor je telefoon klaar staan. Op sommige locaties staan, door het handige modulaire systeem, meer blokken en is er plek voor 12 of 16 boards. De Sup Sup 2 Go-stations hebben een toffe zomerse vibe, die passen bij de sport en het water. Op drukke dagen zijn er uiteraard ook instructeurs aanwezig die je voorzien van tips & tricks.

Van sunrise tot sunset

Behalve deze slimme 2 GO-stations heeft de Sup Sup Club nog veel meer te bieden. Je kunt er lessen nemen, tot rust komen tijdens Sup Yoga, jezelf uitdagen tijdens Sup & Run of genieten van een heerlijke sunrise sessie. Deze sunrise sessies zijn onze persoonlijke favoriet.

Een sunrise expeditie houdt in dat je om 6 uur in de ochtend het water op gaat, om tijdens het suppen de zon op te zien komen in een muisstille stad. Een betere start van je dag bestaat simpelweg niet. Voor heel even is de hele stad van jou. In dit artikel vertellen we je meer over deze magische sessies.

Manly’s Hotspots Suppen bij de SUP SUP CLUB

Online boeken

Je kunt voor 15 euro per uur een supboard uit de muur trekken en een tienrittenkaart kost 125 euro. Sup Sup Club is ook aangesloten bij OneFit en Classpass. Voor meer info, de locaties, of om direct een sessie boeken, kun je terecht op de website van de Sup Sup Club.