Women

Summer Soderstrom heeft een voorliefde voor fitness en lingerie

Summer Soderstrom instagram 1

Er lopen veel mooie blondines rond in de Verenigde Staten, maar de uiterst aantrekkelijke Summer Soderstrom is een dame waar elke man naar omkijkt. De blondine is een hit op social media, en is hard op weg om een carrière als internationaal model te verwezenlijken. Ze heeft al op de covers van een aantal prestigieuze mannenbladen gestaan, en ze is nog lang niet klaar met poseren voor de camera.

Instagram model en influencer

De knappe Summer werd 25 jaar geleden geboren in een klein dorpje in Maryland, Verenigde Staten. Het leven in de kleine gemeenschap begon haar al snel te vervelen, waarna ze besloot om de rest van Amerika te ontdekken. Dat begon met het posten van verleidelijke foto’s op Instagram, waarna ze al snel een grote fanbase kreeg. De stap naar modellenwerk was daarna snel gezet.

Door haar prachtige uitstraling en haar afgetrainde lichaam kreeg ze al snel modellenwerk van verschillende bureau’s aangeboden. Ze werkt onder andere samen met Fashion Nova, het merk waar Abby Dowse ook regelmatig voor poseert. Summer Soderstrom besloot hierop maryland te verlaten, en haar geluk te beproeven in Los Angeles, de stad waar de eveneens knappe Elsie Hewitt ook haar modellencarrière van de grond kreeg.

Summer Soderstrom zoekt de grenzen van Instagram op

Met haar uitdagende foto’s in lingerie zoekt de knappe blondine regelmatig de grenzen van Instagram op, want ze draagt graag setjes die weinig aan de verbeelding overlaten. Amerikaanse vrouwen in lingerie zijn populair op Instagram, want Anna Louise Austin heeft ook een groot aantal volgers die graag een kijkje op haar account nemen. Summer past prima tussen dit soort mooie verschijningen.

Ze is pas 25 jaar, maar ze is al hard op weg om internet te veroveren met haar looks. Haar ultieme droom is een internationale carrière in de modellenwereld. Dat lijkt te gaan lukken, want ze stond enige tijd geleden nog in mannenblad FHM, het magazine waar Selina Rakké ook in te zien is. Druk op de volgknop, want Summer Soderstrom is een dame die nog vaak op je tijdlijn voorbij gaat komen.