suitsupply, new, normal
Media

Suitsupply veroorzaakt commotie met pakkende ‘Het nieuwe normaal’ campagne

Suitsupply did it again. De snelgroeiende Nederlandse onderneming maakt prachtige pakken voor een mooie prijs, dat is niks geks. Om de pakken te promoten heeft het bedrijf van Fokke de Jong wederom een campagne gelanceerd die tegen het randje aan zit. Dit is ‘het nieuwe normaal’.

Suitsupply en ‘het nieuwe normaal’

De bedenker van de campagnes van het pakkenmerk weet hoe hij een ‘buzz’ moet creëren. Mensen reageren namelijk massaal op de nieuwe ad. In de nieuwe campagne zie je mannen en vrouwen die elkaar in stijlvolle kleding aflikken. De tekst bij deze afbeeldingen: ‘het nieuwe normaal’.

“Het nieuwe normaal komt eraan. Maak je klaar om dichterbij elkaar te komen”, is de boodschap van de pakkenkoning. Tijd voor een zomer vol perverse liefde waarin we alles inhalen wat we het afgelopen jaar hebben gemist. De campagne is een schot in de roos vinden wij zelf. Toch creëerde het ook een hoop commotie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suitsupply (@suitsupply)

Gemengde reacties

Dat de campagne z’n werk doet is dus duidelijk. Mensen hebben het massaal over de boodschap en de meningen zijn verdeeld. Wij hebben een aantal van de reacties voor jullie op een rijtje gezet. Oordeel zelf: