Life

Hoe je wél succesvol die leuke dames op straat aanspreekt

succesvol-vrouw-aanspreken-op-straat

Heb je ooit een leuke dame op straat gezien en wilde je haar aanspreken, maar wist je niet hoe? Je bent niet de enige. Het aanspreken van iemand die je niet kent kan zenuwslopend zijn. Maar geen zorgen, hier zijn enkele tips en tricks om je op weg te helpen. Misschien ga jij deze tips wel gebruiken als je een vrouw met een Pear ring ziet lopen op straat!

Zelfverzekerd overkomen is key

Zelfverzekerdheid is key bij het aanspreken van een dame op straat. Maak oogcontact en glimlach, zodat je haar aandacht trekt en laat zien dat je geïnteresseerd bent. Als je haar aanspreekt, wees dan direct maar respectvol. Begin bijvoorbeeld met een compliment over haar kleding of vraag haar iets over de omgeving waar je bent. Dit werkt dus perfect als je wilt daten in het buitenland, aangezien locals je maar al te graag helpen met iets vinden.

Het kan zo simpel zijn als vragen naar een leuke bar om een drankje te doen met je vrienden. Dit is een extreem makkelijke manier om het gesprek te openen. Als je vervolgens vriendelijk en zelfverzekerd bent, zal de dame in kwestie geen verkeerde gedachtes krijgen bij het feit dat je haar aanspreekt. Nu je het ijs hebt gebroken, is het klaar voor de volgende stap.

gesprek vrouw op straat

Instagram of telefoonnummer binnen hengelen

Als je een dame op straat tegenkomt, wil je haar niet een half uur lang ophouden. Het gaat erom dat je snel contact legt, en dat je vervolgens de kans grijpt om haar een volgende keer te zien, bijvoorbeeld voor een date. Je kan zeggen dat je weer door moet omdat je met vrienden hebt afgesproken, maar dat je haar wel een leuke dame vindt en graag nog een keer wilt zien. Nu kan je meteen zorgen dat je in contact blijft met deze mooie dame.

Vragen naar een dame haar Instagram is veel laagdrempeliger dan vragen naar een telefoonnummer. Waarschijnlijk wordt ze al gevolgd door honderden mannen die ze amper kent, dus dit is veel beter dan een telefoonnummer. Op haar profiel kun je ook zien wat haar interesses zijn, wat weer een mooie aanleiding kan zijn om een gesprek te starten. Ook kan je gemakkelijk een gesprek starten als ze een leuke story heeft geplaatst. Dit werkt vaak beter dan een saai Whatsapp gesprek starten.

vrouw op date vragen