Style

3 gekke style hypes voor mannen die je nu ziet in 2023

style-trends-mannen-2023

Als het gaat om mode, zijn er altijd trends die ons het meest verbazen. Wat vandaag in de mode is, kan morgen alweer uit zijn. Sommige stijlen zijn tijdloos, terwijl andere hypes ons later misschien wel doen afvragen waarom we ooit zo’n gekke trend hebben gevolgd. In deze tekst duiken we in de gekste style hypes voor mannen van dit jaar.

1. Cargo pants

Cargo pants zijn terug van weggeweest en lijken een blijvertje te zijn. Deze praktische broeken met grote zakken waren ooit een must-have voor avonturiers en militairen, maar zijn nu ook populair onder de echte stadsjongens. Naast dat ze praktisch zijn, geven cargo pants ook een stoere look aan elke outfit.

Toch zijn er ook mensen die de trend niet begrijpen en zich afvragen waarom iemand zoveel zakken nodig heeft. Is dit iets waar we later met veel vragen naar terug kijken, en zullen we binnenkort weer terug gaan naar skinny jeans?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mnml (@mnml.la)

2. Broeken met wijde pijpen

Een andere hype zijn broeken met wijde pijpen. Deze broeken, die doen denken aan de jaren ’70, zijn de laatste tijd weer helemaal terug. Waar strakke skinny jeans jarenlang de norm waren, kiezen steeds meer mannen nu voor een wijdere pasvorm.

Toch zijn er ook kritische geluiden te horen over de hype van broeken met wijde pijpen. Sommige mensen vinden dat mannen er lomp uitzien in deze broeken. Bovendien kan het vinden van de juiste maat soms een uitdaging zijn. Een te wijde broek kan er slordig uitzien, terwijl een te strakke broek weer heel oncomfortabel kan zijn. Ook zien brede pijpen er best vreemd uit als je helemaal over je sneakers heen vallen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by david® (@davdhe)

3. Oversized shirts

Tot slot zijn oversized shirts een hype waar we momenteel niet omheen kunnen. Deze shirts, die een paar maten te groot lijken te zijn, zijn populair onder mannen die houden van een nonchalante, relaxte stijl. De shirts zijn er in verschillende kleuren en prints, en kunnen gecombineerd worden met strakke broeken of shorts voor een meer gebalanceerde look.

Hoewel oversized shirts lekker comfortabel kunnen zijn, vinden sommige mensen de trend een beetje slordig en zijn ze bang dat ze eruitzien alsof ze in de verkeerde maat gekleed zijn. Ook lijk je een stuk korter door deze kleding. Als je langer wilt lijken, moet je dus zeker niet voor een oversized shirt gaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rowan Row (@rowanrow)