stranger things seizoen 4
Film & Serie

Stranger Things seizoen 4 wordt uitgesteld naar 2022

Slecht nieuws voor de fans: Stranger Things seizoen 4 zal vermoedelijk pas in 2022 op Netflix te zien zijn. In 2019 verscheen het derde seizoen en eindigde met een redelijk open einde. Iedereen zit daarom al een eeuwigheid met smart op het nieuwe seizoen te wachten. Helaas is het nog onbekend wanneer de releasedatum precies is. Huilen!

Stranger Things seizoen 4 is uitgesteld

Stranger Things is al jaren een van de populairste shows op de Amerikaanse streamingdienst. De horror, de jaren 80-vibes en de sterrencast: wat is het toch een heerlijke serie om te bingewatchen! Toch moeten fans nog even geduld hebben, want de release van seizoen 4 zal pas in 2022 plaatsvinden.

Acteur Finn Wolfhard (Mike Wheeler) deed deze mededeling tijdens een live chatsessie via het online meet-and-greet platform Fanmio. “Het wordt hopelijk ergens volgend jaar uitgebracht”, zei hij toen een diehard fan hem vroeg wanneer Stranger Things seizoen 4 verschijnt.

stranger things seizoen 4, netflix

Fans zijn teleurgesteld

Fans laten onder meer op Twitter weten dat ze maar weinig begrip hebben voor het feit dat het nieuwe seizoen weer wordt uitgesteld. Toen de productie begin 2020 vertraging opliep door de coronapandemie, snapten de fans het nog. Andere shows lijken er minder last van te hebben.

Netflix zelf heeft nog geen mededeling gedaan over de releasedatum van het vierde seizoen. Afgelopen jaar kwam er al wel een teaser naar buiten. De makers van de serie hebben al wel aangegeven dat seizoen 4 mogelijk het beste seizoen tot nu toe zal gaan worden. Bekijk hieronder de teaser.

Lees hier meer over de inhoud van Stranger Things seizoen 4.