Film & Serie

Stranger Things seizoen 4: Netflix dropt nieuwe trailer

stranger things seizoen 4

Goed nieuws voor de fans: Netflix heeft een nieuwe trailer van Stranger Things seizoen 4 gedeeld! Hierin staat Eleven (Millie Bobby Brown) centraal. Inmiddels wachten we al 2 jaar met smart op het nieuwe seizoen. Helaas is het nog onduidelijk wanneer de releasedatum precies is. Naar verwachting zal de release van seizoen 4 pas in 2022 plaatsvinden.

Stranger Things seizoen 4 trailer

De trailer van ongeveer een minuut speelt zich af in het Hawkins National Laboratory waarin op Eleven werd geëxperimenteerd. We zien namelijk verschillende kinderen die spelen met speelgoed, terwijl ze worden geobserveerd via camera’s. Het is onduidelijk of het om een flashback gaat.

Eleven (Millie Bobby Brown) is een kind met mysterieuze superkrachten en grootgebracht in een lab door Dr. Martin Brenner, waaruit ze in seizoen 1 ontsnapt. Sindsdien is ze bevriend met Dustin, Lucas, Mike en Will uit het dorpje Hawkins. Welke rol zal Eleven gaan spelen in het nieuwe seizoen?

stranger things seizoen 4

Stranger Things release datum

De serie is al jaren een van de populairste shows op Netflix. De horror, de jaren 80-vibes en de sterrencast: wat is het toch een heerlijke serie om te bingen! Toch moeten diehard fans nog even geduld hebben, want de release van Stranger Things seizoen 4 zal pas in 2022 plaatsvinden. Huilen!

Netflix zelf heeft nog geen officiële mededeling gedaan over de releasedatum van het vierde seizoen. Afgelopen jaar kwam de eerste teaser naar buiten. Gelukkig hebben de makers van de serie al wel aangegeven dat seizoen 4 mogelijk het beste seizoen tot nu toe zal gaan worden.

Bekijk hier de nieuwe trailer (getiteld HNL Control Room):

Lees hier alles over Stranger Things seizoen 4.