Film & Serie

Netflix ‘onthult’ datum Stranger Things seizoen 4

Stranger Things Seizoen 4 Trailer, Netflix

Netflix heeft onbedoeld de datum van Stranger Things seizoen 4 gelekt. Net als veel andere films en series werd ook The Duffer Brothers geplaagd door corona. Nu is er eindelijk nieuws over een releasedatum: vanaf 21 augustus is het vierde seizoen te streamen.

Datum Stranger Things 4

Het Twitteraccount Netflix Updates deelde onlangs een screenshot waarop de releasedatum van de eerste aflevering van de populaire serie te zien is. Op de foto is dan ook de datum 21 augustus 2021 in het rood omcirkeld.

Het is niet bekend waar deze informatie vandaan komt – en hoe betrouwbaar de bron is. We weten wel dat het vorige seizoen ook in de zomermaanden werd gelanceerd. Kunnen we dus binnenkort al Stranger Things verder kijken?

Waar is sheriff Hopper?

Sheriff Hopper leek zich in het derde seizoen op te offeren. Tot ieders verbazing bleek Hopper nog te leven. Terwijl zijn vrienden in Amerika zitten, werkt Hopper in de ijzige kou aan een treinspoor in de Sovjet-Unie – maar in welke tijd?

Dan hebben we nog goed nieuws voor de fans: “Seizoen 4 zal niet het laatste zijn”, aldus Ross Duffer. Op het moment is het alleen nog maar speculeren, maar waarschijnlijk keren de jonge helden dit jaar nog terug.