wk voetbal
Geld & Carrière

Zo ziet een stoel van €19.000 eruit op het WK Voetbal

Als Oranje supporter is het bezoeken van wedstrijden op het WK van Qatar allesbehalve goedkoop. Eerder schreven we al een artikel over hoeveel een biertje kost op het WK voetbal. Maar hoe ziet de beste plek in het stadion er eigenlijk uit? Dat verklappen we zometeen.

WK Voetbal in Qatar 2022

Het WK voetbal in Qatar is natuurlijk het podium waar elke voetballer op wil schijnen. Voor de best betaalde voetballers van de wereld is het een unieke kans om hun land naar de overwinning de leiden. Tot nu toe is het toernooi ons allesbehalve tegengevallen.

Wat veel mensen zich echter afvragen is hoe het duurste stoeltje in het stadion eruit ziet. Op die vraag gaan we vandaag antwoord geven, want hoe je erbij zit als supporter met een diepe portemonnee, valt onze mond toch wel een beetje open van.

Nederlands elftal op het WK

Inmiddels heeft het Nederlands Elftal zich geplaatst voor de kwartfinale van het WK Voetbal na een zinderend duel tegen de Verenigde Staten. Met verdedigers Daley Blind en Denzel Dumfries die beiden een hoofdrol hadden in de wedstrijd.

Na de eerste drie wedstrijden leek het erop alsof onze jongens het nog niet helemaal voelde, maar op zaterdag 3 december waren er dan eindelijk wat lichtpuntjes te vinden, denk aan de prachtige goal van Memphis Depay. Hoe ver zie jij ons komen dit WK?