Style

Betaalbare klasse: Top 5 stijlvolle horloges onder 200 euro

stijlvolle-horloges-onder-200-euro
(Foto: Tommy Hilfiger)

Heb je je ooit afgevraagd hoe je stijl en elegantie kunt toevoegen aan je outfit zonder gelijk je maandsalaris uit te geven? Horloges zijn meer dan alleen maar tijdwaarnemers; ze zijn ook een weerspiegeling van je persoonlijke stijl. Wij hebben een lijst samengesteld van de vijf mooiste goedkope horloges die je voor minder dan 200 euro kunt kopen. Deze selectie combineert kwaliteit, functionaliteit en mode op een manier die betaalbaar is!

5. Timex Weekender Chronograph – €80

Beginnend met de Timex Weekender Chronograph, een horloge dat zowel klasse uitstraalt als functionaliteit biedt. Het is perfect voor zowel formele als informele gelegenheden dankzij zijn veelzijdigheid in bandkleuren. Of je nu een linnen pak draagt of een casual spijkerbroek, er is altijd een band die bij je outfit past.

timex formeel horloge

4. Citizen Eco-Drive BM8240-03E – €120

Volgend op de lijst is de Citizen Eco-Drive BM8240-03E, een horloge met een iets formelere uitstraling. De leren band voegt een vleugje traditionele klasse toe, terwijl de eco-drive technologie ervoor zorgt dat je nooit een batterij hoeft te vervangen. Andere modellen zijn het ook waard om even naar te kijken. Zo kan je voor romeinse cijfers op je wijzerplaat kiezen maar ook zwart en wit als kleur!

citizen goedkoop horloge

3. Seiko 5 Sports Automatic – €170

De Seiko 5 Sports Automatic is een prachtig voorbeeld van de uitstekende vakmanschap van Seiko. Met zijn automatische beweging en robuuste design, is dit horloge perfect voor de moderne man die een mix van stijl en functionaliteit waardeert. Hier heb je een prachtige variant met een blauwe wijzerplaat, maar ook de witte wijzerplaat is erg tijdloos.

seiko horloge

2. Tommy Hilfiger Men’s Stainless Steel Watch TH1710448 – €180

Als je op zoek bent naar iets echt opvallends, dan is de Tommy Hilfiger Men’s Stainless Steel Watch met zijn prachtige blauwe wijzerplaat de juiste keuze. Het is een fashion statement dat je look opfrist, terwijl het trouw blijft aan het iconische merk design van Tommy Hilfiger. Je kan het ook nog eens matchen met bijvoorbeeld een zwembroek van Tommy Hilfiger.

tommy hilfiger horloge

1. Fossil Grant Chronograph – €170

Eindigend met de Fossil Grant Chronograph, een horloge dat schoonheid en detail naar een heel nieuw niveau tilt. Het kenmerkt zich door zijn mooie leren band en variërende wijzerplaat kleuren. Of je nu kiest voor wit, blauw of zwart, de Romeinse cijfers op de wijzerplaat voegen een tijdloze elegantie toe aan je look. Fossil Grant Chronograph horloge heren