Stallone is op zijn 72e terug met nog één keer een nieuwe Rambo film
Film & Serie

Stallone is op zijn 72e terug met nog één keer een nieuwe Rambo film

Sylverster Stallone is en blijft een legende. In 1982 begon hij met de Rambo films en werd uiteindelijk een icoon als het gaat om actie-films. De laatste Rambo film is echter alweer tien jaar geleden geproduceerd en weinig mensen hadden nog een nieuwe kaskraker verwacht. Maar nu is Sylvester Stallone nog één keer te zien in een Rambo knaller.

Onze Rambo is inmiddels al 72 lentes jong. In Rambo: Last Blood lijkt hij afscheid te nemen van zijn karakter. Dit doet ook een beetje denken aan zijn rol in Rocky in Creed II. Last Blood lijkt een bloederig einde van zijn carrière te worden. John Rambo heeft zich namelijk teruggetrokken op zijn ranch om eindelijk van zijn welverdiende pensioen te genieten. Maar uiteraard gaat dat niet zomaar. Een van zijn beste vriendinnen vraagt zijn hulp nadat haar dochter is ontvoerd door een Mexicaans kartel. Rambo kan dit natuurlijk niet laten gebeuren en poetst nog een laatste keer zijn wapens op.

Stallone lijkt in de film fitter dan ooit en wij zijn benieuwd naar zijn workout regime. Iemand die op zijn 72e nog zo’n lichaam heeft moet wel een ijzerharde discipline hebben, respect! Bekijk de trailer van Last Blood alvast hieronder. De film draait vanaf 19 September in de bioscopen.