Film & Serie

Deze Squid Game wekker elimineert jou als je niet opstaat

squid game wekker alarm

De hype rondom de Netflix-serie Squid Game blijft maar doorgaan. Het is inmiddels de meest bekeken Netflix-serie aller tijden. Extra knappe prestatie voor een Zuid-Koreaanse serie. De hype is nu overal terug te vinden. Zo zijn er onlangs Nike x Squid Game sneakers bedacht, en komt een ander bedrijf  met een speciale Squid Game wekker. Speciaal voor mensen die moeilijk hun bed uit komen.

Squid Game wekker

Dit is de ultieme gadget voor mensen die echt niet hun bed uit kunnen komen. In de serie heb je het bekende spel ‘Red Ligt, Green Light’. Wij kennen het vooral als Annemaria Koekoek. Dit spel is nu verwerkt in een product: een speciale Squid Game wekker.

Kun jij echt je bed niet uitkomen? Dan is dit de perfecte wekker voor jou. Hoe het werkt? In plaats van dat de bekende Squid Game pop met een laser scant, maakt deze jou nu met een pijl wakker. Als je blijft slapen dan heb je een flink probleem.

https://www.youtube.com/watch?v=M0hH73SyIWU&feature=emb_title

De wekker die jou elimineert als je niet opstaat

Als je op de afgesproken tijd niet wakker kunt worden en toch stiekem blijft slapen heb je een probleem. Als je blijft liggen krijg je namelijk een pijl op je hoofd. Deze geniale Squid Game wekker was te koop op Bol.com, maar is binnen no time uitverkocht geraakt. Op AliExpress kun je nog een gokje wagen.

Ben je benieuwd naar al het nieuws rondom Squid Game? Lees hier onze laatste updates en artikelen!