Film & Serie

Netflix zoekt 456 deelnemers voor Squid Game The Challenge

squid game the challenge

Squid Game is een sensatie gebleken op het gebied van Koreaanse series. Wie had er nou geen zin om stiekem zelf de spellen te spelen (zonder het vermoord gedeelte, natuurlijk). Netflix wist dit ook, en heeft een eigen spelshow bedacht waarin 456 deelnemers gaan strijden om een gigantische geldprijs.

Squid Game The Challenge

De serie zal de grootste cast en geldprijs hebben op het gebied van realityseries ooit: 456 echte spelers strijden tegen elkaar voor een prijs van 4.56 miljoen dollar. Alle spellen uit deze show zijn gebaseerd op de Zuid-Koreaanse hit serie. Zou jij eraan meedoen?

De aanmeldingsronde van Squid Game The Challenge is gestart op SquidGameCasting.com. Voor de eerste ronde is Netflix op zoek naar Engelssprekende mensen van over de hele wereld. Jij maakt dus ook kans om mee te doen. Wij kunnen echt niet wachten op de onvoorspelbare reis die deze 456 mensen gaan afleggen.

Releasedatum Squid Game The Challenge

Squid Game: The Challenge gaat uit tien afleveringen bestaan. De releasedatum is vooralsnog niet bekend gemaakt. Eerst zal de streamingdienst 456 mensen moeten vinden die het tegen elkaar gaan opnemen in wat de grootste spelshow ooit gaat worden.

Eerder deze week kwam Netflix ook al met ander nieuws. De Koreaanse serie is namelijk officieel verlengt met een tweede seizoen. Niet heel gek als we ons bedenken dat Squid Game één van de meest gestreamde shows ooit is van de streamingdienst.

squid game the challenge

Films en series op Netflix

Ga jij je aanmelden voor Squid Game The Challenge, of ben je zelf toch meer van het kijken naar Netflix, in plaats van eraan meedoen? In dat geval hebben we nog veel meer leuke artikelen die je waarschijnlijk graag wil lezen. Op deze manier blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste films en series op Netflix: