squid game netflix serie
Film & Serie

Squid Game lijkt de succesvolste Netflix serie ooit te worden

Grote kans dat jij Squid Game al hebt gekeken. De Koreaanse Netflix-serie is een onverwacht en enorm succes geworden. Netflix CEO Ted Sarandos gaf onlangs al aan dat het de populairste niet-Engelse serie ooit is. Nu lijkt de serie zelfs op weg de succesvolste serie aller tijden te worden. En dat is meer dan terecht.

Squid Game is een ongekend succes

We tipten jullie al over de Koreaanse Netflix serie Squid Game. Voor mensen die niet houden van een beetje gruwel op het beeldscherm, is Squid Game misschien niet de juiste keuze. Als je echter wel houdt van genre’s die totaal over de top zijn, raden wij je sterk aan om deze nieuwste Koreaanse serie te gaan checken.

Je kunt deze Netflix serie het beste vergelijken met een film als The Hunger Games of de serie Black Mirror. De serie staat momenteel nummer 1 trending en is massaal bekeken. CEO Ted Sarandos geeft Squid Game een grote kans om de populairste Netflix show tot nu toe te worden. En dat is heel knap voor een serie die niet Engels gesproken is.

squid game netflix serie

Populairste Netflix series ooit

Als Squid Game zo doorgaat, dan zal het het stokje van Bridgeton overnemen. Het heeft Lupin serie al overgenomen als meest bekeken niet-Engelse serie. Afgelopen maandag liet Netflix de top-10 ranking zien van meest bekeken films binnen 28 dagen na uitbrengen. Squid Game staat nu al in deze lijst, terwijl de serie pas 11 dagen uit is.

Jarenlang liet Netflix weinig los over het aantal streams. De bedenker van House of Cards gaf zelfs aan dat Netflix dit jarenlang niet eens met de makers deelde. Inmiddels is Netflix een stuk minder privé en durven ze meer naar buiten te lekken. We zijn heel benieuwd of Squid Game de koppositie over gaat nemen.