Film & Serie

De Nike x Squid Game sneakers die elke fan wil hebben

sneakerfreaker nike x squid game sneaker

Squid Game is het grootste Netflix succes aller tijden. De serie staat in 90 verschillende landen op nummer 1. De Zuid-Koreaanse serie is massaal gestreamd en de hype is daarom enorm. Zelfs zo groot dat Sneakerfreaker speciale Nike x Squid Game sneakers besloot te ontwerpen. Het resultaat? Heel dik!

Nike x Squid Game sneakers

Deze sneakers passen perfect bij jouw aankomende Halloween-outfit. Ze zijn namelijk een beetje grimmig, maar dat maakt ze juist zo tof. Sneakerfreaker is een populaire website onder sneakerheads. Ze besloten zelf op de hype te springen en een aantal ontworpen te maken.

Ze maakten een Air Force 1 in peppermint kleur, refererend aan de trainingspakken. Daarnaast heeft de schoen nummer 456, een ode aan de held van de serie: Gi-Hun. Op de Nike-swoosh zijn bloedspetters te vinden. Hiermee laat jij in ieder geval elke nek breken als je voorbij loopt.

squid game sneakers sneaker

Squid Game x SB Dunk Low

Daarnaast heeft de website ook nog twee SB Dunk Low’s ontworpen. De schoenen lijken enorm op elkaar maar verschillen in details. De ene schoen is een ode aan de Squid Game ‘workers’ en de andere school is juist een ode aan de ‘Guards’. Als je de serie hebt gekeken dan zul je de details zeker herkennen.

Of de sneakers ook daadwerkelijk op de markt komen is bij ons helaas niet bekend. De ontwerpen gaan nu helemaal viraal dus het zou ons niet verbazen als Nike dit oppakt. Wat zeg jij? Kopen of niet? Laat het weten in de comments.

Nike squid game sneaker