Film & Serie

Squid Game seizoen 2 is eindelijk officieel bevestigd

squid game seizoen 2

Het is eindelijk officieel bekend gemaakt: er komt een tweede seizoen van Squid Game op Netflix. De maker van de serie, Hwang Dong-hyuk, heeft dit namelijk officieel bevestigd. Prachtig nieuws dat natuurlijk niet langer kon uitblijven.

Squid Game seizoen 2 is coming

De regisseur van de serie vertelde dat er ‘zoveel druk, zoveel vraag en zoveel liefde was voor een tweede seizoen’, dat een tweede seizoen gewoon niet uit kon blijven. Eigenlijk had hij geen keuze en moest wel onthullen dat er een tweede seizoen aankomt.

Tijdens dit interview hield hij overige spoilers voor zich. Hij had het over een planningsproces en het feit dat het verhaal nu in zijn hoofd zit. Waar het tweede seizoen exact over gaat liet hij helaas niet los. Wel hebben we natuurlijk onze eigen vermoedens.

Welke kant gaat Squid Game seizoen 2 op?

De regisseur laat ons dus nog even gissen. “Ik denk dat het nog te vroeg is om te zeggen wanneer en hoe dit allemaal gaat gebeuren. Maar ik kan je wel dit beloven: Gi-hun zal terugkomen en hij zal iets voor de wereld doen.”

Dat is natuurlijk heel erg logisch na het einde van seizoen 1. Gi-hun zal zinnen op wraak en het hele spel willen terugpakken. Wat denk jij dat er gaat gebeuren? Tot die tijd kun je je alvast vermaken met de nieuwe Koreaanse hit My name.