Film & Serie

Squid Game-show met echte mensen: dit zijn de eerste beelden

squid-game-realityshow-netflix-eerste-beelden
(Foto: Netflix)

Squid Game is één van de populairste series ooit op Netflix. De hele wereld was in 2021 helemaal in de ban van de Koreaanse serie. Nog nooit werd een serie zoveel besproken rondom het koffiezetapparaat als deze regelrechte hit. Regisseur Hwang Dong-hyuk en Netflix hebben laten weten dat er een tweede seizoen komt, maar daar moeten we nog even op wachten. We kunnen binnenkort wel genieten van een serie met echte mensen – dus geen acteurs – die in het teken van Squid Game staat. Het zal er iets minder gewelddadig aan toe gaan, maar dat maakt het niet minder spannend.

Een mega-succes voor Netflix

Het is inmiddels twee jaar geleden dat deze huiveringwekkende Koreaanse serie werd gelanceerd. Het werd een van de best bekeken series op Netflix. Binnen vier weken had Squid Game maar liefst 111 miljoen kijkers. De hele bizarre wendingen waarin kinderspelletjes fataal werden voor de deelnemers zorgde voor veel verbazing en dus ook kijkers. Er zijn verschillende theorieën losgelaten op meerdere afleveringen. Fans wisten de dood van belangrijke spelers te voorspellen door bepaalde aanwijzingen in het spel juist in te schatten.

In Squid Game strijden volwassenen tegen elkaar op leven en dood om een groot geldbedrag te winnen. De dodelijke kinderspelletjes kostte uiteindelijk aan iedereen het leven. Fans van de serie kunnen niet wachten tot seizoen 2 uitkomt, maar er is nog geen concrete datum vrijgegeven. Het format van de serie wordt dunnetjes overgedaan in een nieuwe realityserie met echte mensen die we binnenkort op Netflix kunnen streamen. In dit geval strijden 456 mensen om een bedrag van 4,56 miljoen dollar!

squid-game-realityshow-netflix

Squid Game: The Challenge

In Squid Game: The Challenge gaat het er iets minder bloederig en gewelddadig aan toe. In deze realityserie gaan 456 echte spelers de strijd met elkaar aan voor een miljoenenbedrag. Ze strijden in een reeks games die gebaseerd zijn op de spelletjes uit de serie, maar er zijn ook nieuwe elementen aan toegevoegd. Zo zorgen de makers voor een verrassende twist, want het moet tenslotte spannend blijven. De makers van de serie beloven in ieder geval actie.

De strategieën en karakters van de deelnemers zullen flink op de proef worden gesteld. Ze moeten zich staande zien te houden terwijl de concurrenten om hen heen sneuvelen. Squid Game: The Challenge belooft dus een spannend spektakel te worden met echte deelnemers die in een opperste staat van concentratie en paraatheid moeten strijden. Kijkers kunnen vanaf 22 november genieten van deze zenuwslopende race, die uiteraard op Netflix is te zien.