Film & Serie

Er is nu een officiële Squid Game-kersttrui op de markt

squid game trui

De Squid Game hype lijkt niet te stoppen. Onlangs kregen we hoogte van deze Suid Game-sneakers en er is zelfs een wekker in de omloop. Het toppunt? Deze kerst kun jij in een heuse Squid Game-kersttrui voor de dag komen. Hiermee steel jij de komende kerstdagen helemaal de show.

Kersttrui van Squid Game

Squid Game heeft inmiddels geen introductie meer nodig. De hele wereld is namelijk in de ban van deze Netflix-serie. Van real life events, dj’s die Squid Game nummers in hun muziek-sets gebruiken tot moddervette sneakers. Er is nog nooit zo’n grote hype rondom een serie geweest.

In deze bloederige serie gaat het om 456 mensen het voor een geldprijs tegen elkaar op nemen. Het is een maatschappijkritische serie die veel mensen aan het denken heeft gezet. Wellicht past dit wel bij de kerstgedachte, maar dan zonder moorden en bloed. In de serie worden zes spellen gespeeld, al deze spellen kun je terug vinden op de trui.

squid game kersttrui

Officiele collectie van Netflix x Squid Game

De kersttrui is zowel voor mannen als vrouwen beschikbaar in de maten XS tot XXXL. De trui kost 52,99, maar is wel officieel van Squid Game. De naam van de trui is ook goed gevonden: Merry Squidmas Christmas Sweater. Wees er snel bij want ze gaan als een kanon.

Netflix heeft, naast deze trui, nog een hele Squid Game collectie uitgebracht. Van t-shirts tot hoodies. Deze items kun je hier bekijken. Op zoek naar een nieuwe Koreaanse serie? Check dan de nieuwe Netflix-hit ‘My Name’.