Bar bouwen in tuin1
Life

Man bouwt eigenhandig legendarische sportbar in zijn achtertuin

We hebben er de laatste tijd al een paar voorbij zien komen, maar deze bar in de achtertuin ziet er precies zo uit zoals je op vakantie zou tegenkomen. Toen Stephen Andrew zijn vakantie had uitgesteld, besloot hij dat hij de Canarische Eilanden naar zijn eigen plaats in Schotland wilde halen. De reden? Hij wilde het meeste uit zijn lockdown halen.

Bar In De Achtertuin Bouwen

Met de gezinsvakantie uitgesteld tot januari vanwege beperkingen van pandemie, was zijn doel om ‘je ogen te sluiten en het gevoel te hebben dat je in Tenerife bent’. Stephen, 38, zei tegen LADbible: “Ik en mijn maat besloten het op een dag te bouwen toen we een biertje dronken in de tuin.”

En Stephan ging er helemaal voor. De bar is van alle gemakken voorzien, waaronder eigen WiFi en live sportwedstrijden. Hij zei hierover: “De materialen voor de bar hebben me ongeveer £ 600 gekost. Ik ben een tegelzetter van beroep, dus de patio was het gemakkelijkste deel.”

man bouwt eigen bar1
Bron: LADbible

Niet Voor Soapseries

Het ambitieuze project kostte hem maar een paar weken, maar zijn vrouw Linda was niet meteen enthousiast. Stephen vertelde hierover: “Eerst dacht mijn vrouw dat ik gek was, maar nu geniet ze er meer van dan ik.” Hij heeft echter wel een regel voor zijn bar: “Alleen sporten is toegestaan ​​op mijn grote scherm in de bar. Niet haar soapseries.”

Celtic-fan Stephen zei over de sportwedstrijden: “Tot nu toe zijn het allemaal herhalingen geweest, behalve het Duitse voetbal. Ik kan niet wachten tot de 17e wanneer de Premier League weer begint. Het wordt geweldig voor toekomstige Wereldbekers en Europese kampioenschappen. En gewoon in de achtertuin!”