Health

Dit spinning-technofeest is de ideale workout voor je gezondheid

spinning techno feest

Ieder die aan een techno feest denkt, denkt niet gelijk aan een gezonde nacht. Eigenlijk denken wij gelijk aan: bier, slecht slapen en heel veel dansjes. Tegenwoordig kun je een stuk fitter worden tijdens dit spinning-technofeest. Sportschool Saint & Stars introduceert: ‘Holy Ride’. Waarbij een intense workout wordt gecombineerd met een technofeest. Gecreëerd door het team van Awakenings Festival.

Wat is spinning?

Dat spinning nu helemaal hot, hip & happening is dat weten we natuurlijk al. Nog niet bekend met het concept? Wij leggen het voor je uit. Spinning is zo veel meer dan alleen een stukje fietsen op een spinning bike. Spinning is een sport waarbij het draait om twee dingen: Vet verbranden en conditie opbouwen. Met spinning verbrand je tussen de 600 en 800 calorieën. Spinning is dus zeker wel een effectieve sport. Een normale spinning les duurt zo’n 50 minuten. Dat hou jij zeker vol!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Saints & Stars (@saintsandstars)

Best of both worlds: Spinning-technofeest

Wie van techno en fitness houdt zal ontzettend blij zijn met dit feestje. Nu hoef je niet meer je oordoppen in te doen om techno te beluisteren. Nee hoor, dit feestje draait alleen maar om techno. De muziek van Awakenings zorgt voor extra energie. Daarnaast is er een lichtshow aanwezig.

Het grote verschil tussen de Holy Ride en een écht technofeest? Er staan geen bekende DJ’s maar trainers. Zoals Channah Hewitt. Channah is bekend van Lion King, Tina Turner en The Voice of Holland.

Momenteel alleen in Amsterdam

Op dit moment biedt alleen de Saint & Stars sportschool in Amsterdam de Holy Ride aan. Bij Saint & Stars kun je voor 109 euro per maand onbeperkt sporten. Inclusief alle workouts, dus ook de Holy Ride. De sportschool heeft twee locaties in Amsterdam. Zo zitten zij in Amsterdam Oud-West én in Amsterdam Oud-Zuid.

Zoals ze zelf zeggen: De Holy Ride is de ultieme beat-based high intensity workout én club ervaring ineen. Waarbij je dus continu je eigen grenzen verlegt. Eigenlijk is dit gewoon een next level work-out waar je zeker bij wilt zijn. Geen kater, wel een endorfine boost. Get ready for the ride of your life!